Det spørs

Print pagePDF pageEmail page

Det spørs om Venstre med Sponheim i spissen klarer å si nei til Frp i regjering, hvis Frp fortsetter å legger om sin politikk, som dem tydeligvis har gjort i innvandringspolitikken. Det har både vært oppslag i både Dagsavisen og i Aftenposten denne uken om dette, noe som også blir bekreftet gjennom at lokallagene til Frp tydeligvis har lagt om kursen på det området, og nå ønsker innvandrerne velkommen og er positive til nye asylmottak.

Så da lurer jeg på om ikke godeste Lars Sponheim og Venstre vil svelge noen ekstra kameler for å godta at Frp blir med i en borgelig regjering. Som kjent så svelger de aller fleste politikere mange kameler og store kameler når dem øyner muligheten for å komme i regjering. Men hvem skal da få stemmene til de som er invandrer motstandere ?? lurer Demokratene og Vidar Kleppe??

Jeg tviler sterkt på at Sponheim og Venstre vil felle ei Frp og Høyre regjering, hvis Frp legger om sin økonomiske politikk, nærings politikk, holdning til u-hjelpa osv osv…..

Share

  2 comments for “Det spørs

 1. Martin
  29. august, 2008 at 07:56

  Huff. All den ikke vestlige innvandringen er kort-tenkt. Se det på 100-200 års sikt:
  1. Norge var i en kort periode fra 1990-2040 et av verdens rikseste land
  2. Fra 1970-2000 utgjorde ikke vestlige innvandrere 10% av befolkning
  3. Islam vokser med 10% årlig i norge og fra år 2000 utgjorde dette 3% av befolkningen
  4. Innvandringen vokser eksponesielt pga. familiegjenforening, fortsatt asyl inngang og ekteskap i hjemlandet
  5. I 2040 innså den politiske majoriteten at kristne/humanetikere i Norge går mot en minoritet allerede mot år 2070
  6. Norge har matproduksjon nok til å fø en befolkning på rundt 4-5 millioner, mens verdens befolkning mangler mat
  7. Rundt 2060 innså norge at velferdstaten ikke er i stand til å fungere med en så stor befolkning i forhold til oljefondets størrelse, og velferdstaten nedlegges
  8. Store sosiale forskjeller gjør den kristne befolkningen til en slags overklasse uten at samfunnet har nok midler til å støtte den øvrige befolkningen sosialt.
  9. I 2070 etniske konflikter får grobunn
  10. hva skjer videre? Norge blir som Libanon?

  Ikke vet jeg, men interresant scenario. Men ikke mitt problem jeg er død lenge før det. Kanskje har slektningene mine fått asyl i Amerika et sted?

 2. Sivert
  29. august, 2008 at 08:18

  Inntressante betraktninger, må si det.
  Men den kristne del av verden er vel allerede i mindretall, så hva skjer i 2070?? Ja, si det…Da er jeg ihvertfall 102år om jeg lever, heller tvilsomt.
  Men jeg tror, og ut ifra hvordan norskepolitikere har vært til nå, så tror jeg nok at venstre skla få problemer med å si nei til Frp, hvis Frp tilnærmer seg høyre og venstre, noe dem allerede har gjort i innvandringspolitikken, helst for å bli spiselig for høyre og venstre……
  Men Martin! Jeg er spent på hvordan Frp sin utenriks og sikkerhets politikk blir i regjering, nå som vi har en veldig utsabil verden, og det med det siste som har skjedd mellom Russland og Nato og Usa, så jeg anser det som vel så viktig å få en utenriksminister i ei slik regjering som vet han / henne driver med, så vi ikke setter oss sjøl i ei kattepine, for vi har til nå hatt et godt samarbeid med Russland, både som handelspartner og i utenrikspolitikken og i forhold til næringsvirksomhet, så her må det styres med fornuft og respekt begge veier…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *