Politikere og pensjon

Print pagePDF pageEmail page

Jeg må si at denne pensjonssaken som det nå skrives om i media og snakkes om på tv, at angivelig 6 tidligere stortingsrepresentanter skulle fått utbetalt 5,7 millioner formye i pensjon….javel….Det er noe som skurrer i mine ører, når jeg leser om saken på nett og hører om saken på tv. Hvorfor uttaler Riksrevisjonen seg til media og hvorfor har dem IKKE sendt krav til de 6 det gjelder om tilbakebetaling av pengene??
Alle de 6 det gjelder har fått vite om saken via media, ikke via Stortinget eller Riksrevisjonen, da er det noe som ikke stemmer her. Montro om det ikke er en i Riksrevisjonen som fått betalt litt ekstra under bordet av en journalist for å lage en sak, dette minne mistenkelig mye på en konstruert sak…….

[bloggrevyen]
Share

  1 comment for “Politikere og pensjon

 1. NIP
  27. august, 2008 at 09:59

  Jeg tror ikke Bondevik og de andre 5 har svindlet, men det kan jo bli en *vekker* i forhold til at feil skjer med mange mindre ressurssterke folk også; og som deretter blir urettmessig hardt forfulgt for dette.
  Likhet for loven er viktig.

  Man “henger” en trygdet som fikk 500 kroner for mye utbetalt ved en glipp, og unnskylder deretter lett mange millioner feilutbetalt til en stortingsmann?

  Noe som skurrer? Klassejussen ja?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *