Er dette populisme? El?

Print pagePDF pageEmail page

Er det populisme å foreslå endring i stortingets pensjonsordninger ?? Det mener tydeligvis høyre og frp etter det som står på vg.no Nå har Sv i en årrekke foreslått endringer i pensjonssystemet for stortingspolitikerne, uten å få gjennomslag for det, kanskje Sv får dra hjelp fra de 6 som er anklaget for pensonssvindel og at kanskje Høyre og Frp nå ser at systemet ikke kan fortsette i nåværende form. Folk hadde forstått hvis politikerne fikk f.eks 66% i pensjon av den inntekten dem hadde når dem sluttet på stortinget, slik som statsansatte har i dag etter full opptjening. Men dem kan ikke forvente at folk skal godta at politikerne skal ha det samme i pensjon som dem hadde i lønn, og tillegg kunne tjene like mye ved siden av, noe ikke andre kan. Så kanskje blir det endelig ei endring nå og Sv får de andre partiene i regjeringen med seg på å endre hele systemet og de fleste på stortinget med Venstre og Krf i tillegg, for Høyre og Frp kan man ikke forvente vil endre dagens system, det er for dem populisme…mhmmm…ja vel Hagen og Jensen, så Frp ser ikke det urimelige i systemet m.a.o…ikke rart det, når det gjelder dem sjøl når dem må stramme inn sitt system, så vil dem ikke nei, men vi andre må….

[bloggrevyen]
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *