Nettleseren Chrome

Print pagePDF pageEmail page

Har du innstallert Google sin nettleser Chrome? Da bør du snarest avinnstallere den, da den er full av sikkerhetshull og mangler, og nettleseren sender beskjeder fra din maskin til Google om din aktivitet på nettet, og nettleseren inneholder visstnok også Spyware / Ad-Aware, så nå advarer it-eksperter mot å bruke denne nettleseren. Google har også innrømmet svakhetene i nettleseren, og som it-ekspertene sier, aldri innstaller en betaversjon. Skal du har Chrome, bør du vente til den er kommet i fullversjon og med alle sikkerhetshull tettet……

[bloggrevyen]
Share

  1 comment for “Nettleseren Chrome

 1. Øyvind
  8. september, 2008 at 12:25

  Litt mindre hysteri da, vær så snill. Her er en oversikt over når Chrome kommuniserer med google, og hvorfor:
  http://www.mattcutts.com/blog/google-chrome-communication/
  Det er ikke noen form for ad/spyware, og den sender ikke bruksinformasjon til google (Dvs, google får ikke noe mer informasjon enn hvis du hadde brukt firefox, opera eller internet explorer)

  At en splitter ny nettleser har sikkerhetshull er jo ikke akkurat revolusjonerende. Det er en BETA-versjon. Installerer man beta-versjoner så må man regne med litt problemer. Fordelen her er at det er ikke bare google som kan fikse problemer med nettleseren. Også avanserte sluttbrukere kan fikse bugs i nettleseren og sende disse til google.

  Personlig så er jeg også en «IT-ekspert», men jeg prøver ikke å spre grunnløs frykt slik som tabloidene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *