Innvandrings politikk

Print pagePDF pageEmail page

Nå har jeg hørt Frp si i alle år at dem kun vil tillate 1000 innvandrere til Norge vært år, altså et tak på 1000 uansett gruppe. Mhmm, ja vel.
Og som vi alle vet, så er Norge medlem av Nato og FN, noe vi har vært siden 1948, og ikke kan vi forandre våre internasjonale avtaler etter hvilken regjering vi har, for da har vi null tillit utad, ingen vil inngå avtaler med et land som overholder og ikke overholder avtaler etter hvilken regjering landet har, så det blir komplett umulig politikk.
Så la oss ta for oss bare 2 grupper med innvandrere, tenker da på kvoteflyktningene og dem som gifter seg utenlandske statsborgere, noe både kvinner og menn i Norge gjør. Bare de to gruppene utgjør ca 5-10 000 mennesker, varierer litt fra år til år, men tallet ligger igjennomsnitt der.
Ikke kan Frp nekte å ta imot kvoteflyktninger, fordi det er FN som beorderer Norge å ta imot dem, og siden vi er medlem av FN, så må vi godta det, som alle andre land.
Ikke kan Frp nekte nordmenn å ta med sin ektefelle til Norge, da går dem direkte inn folks privatliv og i tillegg kan ikke Frp nekte nordmenn å gifte seg med dem de vil, for alle må jo gifte seg med den dem vil, ikke som ei regjering vil.
Så det sier seg sjøl, at det å sette et tall på 1000 innvandrere blir teori, men funker ikke praksis. Det blir komplett umulig.
Så siden Frp har hele tiden sagt at dem kun vil tillatte 1000 innvandrere iåret, hvor blir det da av det å være et ansvarlig og seriøst parti? Ingen kan styre et land via teori, men via praksis. Så har vi den biten med utvisning. Ingen land som er medlem av FN eller Nato, kan utvise kvoteflytninger, uansett hva. Kvoteflyktniger kan man på en måte si har imunitet mot utvisning, da dem kommer fra krigsherjede land, og for at dem skal få et godt og stabilt liv, så har ingen land lov å utvise kvoteflyktninger.

Share

  3 comments for “Innvandrings politikk

 1. 24. september, 2008 at 13:05

  hehe…det får bli et eget innlegg på din blogg:) Takk for komplementer!!

 2. Sivert
  24. september, 2008 at 13:08

  HA:)) *smiler*
  Blir vel det, men Catharina. Det jeg sa / skrev, det kan du være 110% sikker på kom fra hjertet og at jeg står for det, ellers hadde jeg aldri sagt det.

 3. 24. september, 2008 at 15:08

  Klaaart du får bruke bilde av meg i et erotisk innlegg, NO prob:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *