Oss mennesker

Print pagePDF pageEmail page

Sitter nå ikveld å tenker på oss mennesker. Hvordan vi behandler andre, sier om og til andre, prater bakom ryggen på andre osv osv, alt dette ene og alene for kun å være ond og for å skade andre mennesker. Det er dessverre veldig utbrett på nettet, noe det ikke burde være, og det er også utbrett ute i det vanlige liv, dessverre. Hvorfor? Hva får mennesker til behandle andre slik? Lurer….
Det er mulig jeg er naiv, og dum som ikke forstår det, og kanskje har det med å gjøre at jeg ikke gjør slikt sjøl, ser ikke poenget og det ville også bare slå tilbake på meg sjøl tilslutt.
Man har også de menneskene som sitter bare å pønsker på å lage intriger og bråk mellom folk, da er livet deres topp når dem klarer det, men hvorfor være så ond da?? Hva slags mennesker er dette ? Etter min mening og tanker, så må det være mennesker med null empati for andre mennesker og forståelse av hva som skader og sårer folk….

Så mennesker må visst være noen forferdelige skapninger, for jeg vet ikke av andre skapninger som driver på slikt som vi mennesker….

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *