Betal regningene selv

Print pagePDF pageEmail page

58000 i mobilregning hittil i år, hva?
Først tjener stortingspolitikerne fra 500 000 og opptil 1000 000 iåret, og så klarer dem ikke betale sine egne mobilregninger som alle andre må i samfunnet, hva slags tull er dette? Det er heller ikke stortingets jobb å dekke deres mobilregninger for at dem skal kunne ringe ubegrenset til familie og venner og fra alle kanter av verden, noe som blir en formue for stortinget å dekke.
Først har dem ei solid lønn, så får dem telefonregningene dekket, reiseregningene hjem til familien i andre deler av landet, og så har dem en meget solid pensjonsordning. Hvor skal dette ende? Det er trossalt den norskestat med skattebetalerne i spissen som lønner dem.Ærligtalt Ellingsen og co, betal deres egne mobilregninger og slutt å belast den norskestat mer enn nødvendig som vi alle andre må, ikke gjør dere mer viktig enn hva dere er. Stortingspolitikerne sitter der, fordi vi har stemt dem dit, ikke fordi dem har spesielt gode egenskaper eller spesielt flinke. Det er folket som har valgt dem, da får dem vise litt mer ydmykhet ovenfor det, og ikke ta ting som en selvfølge, som man skulle tro enkelte av stortingspolitikerne gjør. Hvis ikke stortingsrepresentantene ikke klarer seg med mobilregning på 20 000 iåret som stortinget dekker, så får dem heller legge bort mobilen og bruke andre måter å samtle med fameilien på….For ei regning på 60 000 iåret, som det blir for Ellingsen sin del, uhørt at den norskestat og skattebetalerne skal betale for dem.

Ser at frp`s Per Sandberg mener dette er en sak mellom stortinget og den enkelte representant, montro om ikke Per Sandberg har glemt at dem valgt av folket, og det pengene til deres mobiltlf faktisk blir betalt av den norskestat….makan til overlegenhet. fra Per Sandberg`s side….

Share

  2 comments for “Betal regningene selv

  1. Harald M. Henningsen
    10. oktober, 2008 at 06:06

    Jeg er helt enig med deg men det gjelder nok flere enn Ellingsen. Hvorfor har det i disse dager ikke blitt noe ‘ramaskrik’ og opprør over politikernes tvang om å kjøpe rikstv-dekoder som vil koste hver husstand i snitt 4.500 kroner med 3 tv-er (hus, hytte, båt etc.). For det norske folk blir det ca. 4.500.000.000 eller 4,5 MILLIARDER kroner. Som svensken sa det så er Norge den siste kommuniststat i den forstand at de fleste av oss godtar ALT fra de styringskåte politikerne (som har hatt flertall i siste årene).

  2. Sivert
    10. oktober, 2008 at 06:14

    Hittile er det bare Saera Khan og Ellingsen sin regninger, som er blitt reagert på, og som stortinget nekter å betale for dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *