Skjebnens ironi

Print pagePDF pageEmail page

Norskfotball er blitt skjebnens ironi på høyt plan.
Ida står det i avisa på flere nettsider at Tromsø er i ferd med å rykke ned til 2.div p.g.a økonomien i klubben, noe jeg selvfølgelig ikke håper skjer, vil være trist for Tromsø by og for mangfoldet i Norskfotball, spesielt etter at dem har gjort en så god sesong som dem har gjort i år, så vi får krysse fingrene for TIL.
I går leste jeg om Sandnes Ulf risikerer det samme, da dem har visstnok rotet mye med budsjettet i år, og brukt formye penger, så da blir det vel bare 1 lag i Adeccoligaen som går ned, hvis Sandnes Ulf ikke klarer å hoste opp millioner.

Så den eneste glad meldingen idagens aviser ang. fotball, må jo da være at Altaif har skudd gullfuglen med hensyn til å bygge ny stadion, selv om prisen vil ta pusten fra de fleste, selv Stabæk vil ikke klare å hoste opp et slikt annlegg, og selv ikke Rosenborg med sine kroner på bok, vil heller ikke klare det. For makan til annlegg, og til ikke mindre enn en prislapp på 850 millioner, det må bli norges fineste arena, kan ikke fatte annet. Med undervarme, og med tak over, og ikke nok med det, den skal t.o.m bygges i 2 etasje og kapasitet til 10 000 tilskuere…..Jeg må innrømme at jeg ble veldig fristet å sende en sms til Hege i Altaif, og spørre hvor dem har hentet kronene fra….

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *