Alta viste klasse

Print pagePDF pageEmail page

Må si at i dag var det virkelig morsomt og hyggelig å være Altasupporter og medlem av Steinberget, vi fikk virkelig noe å jubleover.
Vi forventet Alta seier i dag mot Hødd, noe annet ville vært rart på hjemmebane og med spillere som er iform, men at Alta skulle bruke Hødd som rundingsbøyer og leke med forsvaret til Hødd var litt i overkant av hva jeg hadde trodd. Det var klasse forskjell, og Alta var ekstremt effektiv i 2. omgang. Dem ledet 2-1 til pause, men så i 2.omgang satte virkelig Vegard Braathen og Diomande inn 5 giret og det samme med hele midtbanen og angrepet, det var en oppvisning i effektivitet.
Alta vant fortjent og overlegent 7-2 mot Hødd. Og i tillegg tapte Løv-Ham i dag 4-0, så jeg tror nok at Løv-Ham skal få noe å slite med når Alta kommer nedover siste serierunde neste helg. For nå har virkelig Vegard Braathen og Dio fått stilt inn skuddfoten og teknikken.

Kampfakta

Alta – Hødd 7-2 (2-1)

0-1 Vegard Holand (2)

1-1 Diomande Alassane (17)

2-1 Vegard Braaten (37)

3-1 Vegard Braaten (51)

3-2 Finn Staveng (59)

4-2 Diomande Alassane (65)

5-2 Vegard Braaten (72)

6-2 Per Arne Østgård (90)

7-2 Vegard Braaten (90)

Gule kort: Diomande Alassane, Alta. Joachim Magnussen, Hødd

Dommer: Trygve Kjensli

Tilskuere: 610

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *