Naken

Print pagePDF pageEmail page

Typisk USA, det er vel det man kan kalle dette nakenløpet med et gresskar på hodet. Og nå er jo Amerikanerne kjent for å må ha oppmerksomhet, uansett om det er negativt eller positivt. Og hva gjør man ikke for å få oppmerksomhet??Enkelte mennesker går tydeligvis lengre enn andre. Når man vet hvor konservativt syn amerikanerne har på nakenhet og sex, ikke rart at politiet grep inn i dette løpet, for nakenhet og sex er så si tabu i USA, jeg vil nesten sammenligne dem med ekstreme kristne eller ekstreme muslimer….

Kanskje påtide USA får fornyet sitt syn på sex og nakenhet?? Da sex før ekteskapet er så si tabu i de kristne miljøene i USA, så det er ikke rart at amerikanerne ser på verden rundt seg som rar, og at dem har ene og alene den eneste riktige levesettet i verden.

Share

  3 comments for “Naken

 1. Stefan A
  3. november, 2008 at 08:53

  Hva er bakgrunnen for å påstå at «nakenhet og sex er så å si tabu i USA»? Det er en kraftig generalisering du kommer med – du slår vel ikke Europa under én og samme kam? Det er stor variasjon i hvor konservative menneskegrupper, stater og områder er – og det har sine historiske grunner.

  Du ville vel ikke satt pris på å bli kalt for eksempel kvinnediskriminerende – bare fordi noen mener at deler av vår verdensdel er det?

 2. Sivert
  3. november, 2008 at 13:04

  Ja, den er kraftig. Men nå er ca 70% av Usa`s befolkning medlemmer av en kristensekt som etter min mening og bedømning er temmelig konservativ, mot det ekstreme. Og det vi i Norge bedømmer som normal adferd på ei f.eks badestrand, hvor damene KAN gå toppløs om dem vil, betegnet i USa som usømmelig, altså en holdning som kan virke stigmatiserende. Og det er også i stor utstrekning FORBUDT ved lov i de fleste statene i Usa for damer å sole seg toppløs om dem ønsker det. Hvor blir da den enkeltes valg av i dette? borte. Eier ikke damene selv sin egen kropp? JO, dem gjør det…men når man forbyr enkelte kroppsdeler av kvinnenskropp på ei strand, da er det ikke mye tolleranse ovenfor kvinner.

 3. 6. november, 2008 at 04:13

  Ser ikke helt problemet ved å gå i adams drakt jeg men..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *