Boliviajentene

Print pagePDF pageEmail page

Ser kripos skal til Bolivia for å bistå politiet der i forbindelse med at 3 norske jenter ble tatt med 22,5kg kokain i mai i år.
Unnskyld at jeg spør, er det så forbaska mye å etterforske da?? Jentene ble tatt med buksene nede som det heter, og med stoffet i koffertene, så la dem sone der da. Når dem er så kynisk at dem brukte ungen til hun ene som skalkeskjul for smuglingen, så mer kynisk kan man knapt bli i jakten på mer kroner til enda flere par nye silikonbryster.
Nå har politiet i Bolivia drevet å brukt millioner allerede på etterforskningen, og så kommer norsk politi i tillegg, og så kommer prisen på soningen i tillegg, hvor mye skal vi bruke på slike mennesker som bruker barn i smuglingen av narkotika?? Etter min mening burde dem bare bli sittende der borte, og i hvert fall ikke få sone i Norge som ei stund var prat om.
Dette er organisert kriminalitet til tusen, da får folk ta straffen dem får i utlandet, og  sone der, og ikke belaste den norskestat med ekstra utgifter for at dem skal få bedre soningsforhold i Norge, la dem bli sittende, dem fortjener ikke annet.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *