Mobbing

Print pagePDF pageEmail page

Synes folk skal respektere at når folk ikke er dømt for en forbrytelse, så skal man ikke mobbe / hetse folk selv om politiet ikke finner svar på den aktuelle drapssaken. Det er dessverre slik at enkelte ganger finner dem ikke eksakt svar på dødsårsaken, og det må man respektere og ikke behandle folk etter sin egen oppfatning og meninger. Det er trakasering.Tenker i dette tilfellet på en dame som ble funnet død på kjøkkenet av sønnen i huset, mannen satt i varetekt i 4 uker, og nå ble saken henlagt av statsadvokaten p.g.a at dem ikke fant dødsårsaken til kvinnen. Dette synes jeg alle parter i saken skal respektere, og ikke gå rundt dømme og baksnakke far og sønn på en slik måte, det er både ufint og stygt gjort etter min mening.
Man kan ikke tvinge patologene til å finne dødsårsaken, når dem ikke kan finne den, og man kan ikke lage sin egen teori om hvorfor kvinnen døde, bare for å få en dødsårsak, det blir feil både mot avdøde, mot dem som anklaget og man gjør seg sjøl en bjørnetjeneste, ved at man vikler seg inni å gjøre en usannhet til en sannhet. Alle forstår at det er trist og at man sørger når man mister en i familien, men likevel skal man ikke dømme 2 mennesker som ikke er dømt for drap, bare for at man har sin egen oppfatning om saken, spesielt når dem ikke finner dødsårsaken. Har man ikke en dødsårsak, så kan man ikke lage en bare for å lage en.
Så jeg synes at både faren og sønnen burde få fred og ikke bli baksnakket og mobbet på denne måten, det er under en hver kritikk, det burde folk holde seg for gode til.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *