Skeptisk

Print pagePDF pageEmail page

Jeg må innrømme at jeg er skeptisk til hvordan politiet fortiden opptrer, tenker nå på hvordan dem skal bruke de narkomane i Oslo og at dem vil flytte dem foran stortinget.

Greit nok at politiet klager på lønnen og vil ha sikkerhetstillegg osv, men jeg reagerer på måten det gjøres på. Samme gjelder fengselsbetjentene, legene og sykepleierne,- dem bruker også andre mennesker som argument for å få bedre lønn og arbeidsforhold.

Har pasientene bedt om å komme på sykehus frivillig eller?? Er det noen som søkt seg frivillig inni et fengsel eller?? Noen vil kanskje hevde det,- men å bruke en tredjepart som argument for sin lønn og arbeidsforhold, synes jeg ærligtalt smaker i mine ører dårlig.

Hadde nå enda politiet holdt seg til å protestere når dem hadde lov, men neida,- mitt i perioden når det er fredningstid i arbeidslivet, da måtte dem trå til.

Dem kan gjerne argumentere for bedre lønn og arbeidsforhold, men da får dem ta det når slikt skal tas opp, altså når det er forhandlinger, som alle andre.
Og jeg synes ærligtalt disse yrkesgruppene skal holde seg for gode til å argumentere for bedre lønn og arbeidsbetingelser med grunnlag i en tredjepart, som pasientene på sykehus, narkomane etc etc, det blir litt vel suspekt.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *