Politiet

Print pagePDF pageEmail page

Jeg skal være enig med politimannen fra Bergen som var på tv i kveld på tv2, det er ikke politiets jobb å være barnevakt for voksne mennesker som går på byen å drikker,- det er så rett som det er sagt, folk må kunne ta vare på seg sjøl, og se til å oppføre seg som folk, selv om dem drukket noen pils.

Påtide det norskefolk forstår at politiet er ikke på vært gatehjørne, og dem har viktigere ting å ta seg av enn å passe på at voksnemennesker oppfører seg på ute på byen og passe på at det ikke skjer slåss kamper osv….

Jaggu meg påtide folk tar ansvar for seg sjøl, og ikke bare roper på politiet og på hjelp fra andre….viktigste er å tenkte på hvordan man sjøl er, og trekke seg unna folk som er ute for å kverrulere til bråk….og man må ikke drikke seg fra sans og samling og så mye at forstandet går i dass, lov å stoppe før.

Tv2 , Tv2 2 ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *