Vold

Print pagePDF pageEmail page

Nå må vi menn ta oss i nakken, da mener jeg at vi må stille opp og ta avstand fra vold mot kvinner, både i hjemmet og ellers i samfunnet. Det er i de fleste tilfeller menn utøver vold, og det må vi være voksne nok til å ta ansvaret for.
Vi burde utrykke i vennekretsen, innad i familien og i kameratgjengen, vold mot kvinner og vold ellers i samfunnet tar jeg personlig avstand fra, og vil beskytte kvinner som blir utsatt for vold og trusler.

PÅTIDE!!!! Selv om det kanskje ikke jeg eller du personlig som utøver vold, men det er faktisk mange andre menn som gjør det, både innad i familien og ellers på gata, nå må vi andre menn vise disse at vi aksepterer ikke slikt.
Vi skal passe på, og verne om våre jenter og kvinner, og vise dem at de kan søke hjelp, trøst og trygghet hos en mann på gata eller som dem ser står å jobber i hagen sin, når DEM trenger denne tryggheten…..
Det er en skam at så mange damer / jenter blir drept og mishandlet. Det går faktisk ann å løse problemer på annet vis, bruk KJEFTEN, ikke armene og våpen. Og misliker man dama si så sterkt, så gå fra henne, og gjør det slutt, men ikke drep eller mishandle henne…..

Jeg vet i hvert fall at skulle jeg komme over at ei dame ble slått eller truet, så ville jeg stille opp.
Dette med vold gjelder også mot de menn som blir slått og mishandlet, det er heller ikke akseptabelt, overhode ikke. Det skal vi også være voksne nok til å ta avstand fra.

Så si NEI til vold, trusler og drap mot kvinner, og mot menn!! Nå må vi bli voksne og takle våre problemer på en voksen måte, og ikke la våre problemer bli andres problemer gjennom sorg og tap av venner og familiemedlemmer og barn….

Dagbladet , Tv2 , Vg ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *