Explorer

Print pagePDF pageEmail page

Er du en av dem som bruker Internett Explorer? Ikke jeg.
Hvis du er en dem som sverger til IE, så da bør i det minste oppdatere den når nyversjon kommer, og nå er IE8 snart ute, i vel og merke endelig versjon, betaen har vært ei stung ute allerede, uten at det frister meg. Jeg sverger til Opera eller Firefox, helst først nevnte.Jeg bruker Opera, fordi jeg har oppdaget at sikkerheten og hurtigheten til Opera, kan ingen andre nettlesere klare, det blir bare halvveis slik til FF3 ble i fjor, var en skuffelse.
Så jeg støtter Opera sin sak mot Microsoft, da jeg mener at alle brukerne av Windows burde få lov til å velge den nettleseren man vil, uten at Microsoft har forhånds installert en nettleser i selve Windows, det er en uting og det gir også Microsoft konkurranse fortrinn, da dem vet at folk sjelden bytter nettleser når dem først har fått en. Og i tillegg er IE, en elendig nettleser, både i forhold til sikkerhet og farten, på de områdene ligger dem et hav etter Opera og FF, trist at et så stort selskap som Microsoft ikke klarer å levere bedre nettleser, og det er også tragisk.

Nei, jeg vil anbefale dere å holde dere til Opera eller FF, og ikke rote dere borti IE, la IE være på maskina, men ikke bruk den.

Vg , Digi ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *