Barnet

Print pagePDF pageEmail page

Jeg var glad i dag, og var stolt av mitt lag i dag vant 3-2 hjemme mot et lag fra høyere divisjon, så …..kom dette.

Hva fan ( unnskyld uttrykket ) er det som feiler folk? Lurer.
Greit nok å bli ufrivillig gravid, det er en sak. Og det er greit å spontan abortere, ingenting å skjemmes over. Men fan får folk til å legge et dødt barn i en hage? Det er faktisk lov å ringe lege og politi og si at mitt barn jeg fødte nå, er dødt.
Jeg begynner virkelig å lure på om folk er rett navna og om dem er født med hjerne, virker ikke slik når man leser avisene og hører på nyhetene.
Her streiker politiet, i går. Så er det 1 uoppklart drap i Oslo, mens dem streiker oppdages det et drap til, og så dette barnet dem finner i hagen utenfor Stavanger. Og enda skal disse som skal oppklare drap og dødsfall ha større lønn og kreve mer, hvor er moralen? Og hvor er det samfunns ansvaret som godeste Arne Johannessen sier politiet tar blitt av? Lurer…
Nå er jeg frustrert, sint og irritert, innrømmer det, mer enn gjerne. Men det henger ikke på greip noe av dette. Da politiet i Oslo med omegn tar NULL ansvar for folks liv og helse, gir blaffen, for å si det pent, bare dem får si lønn og kan gå hjem å drikke vinen sin på fredags kveldene. Ingen må fortelle meg, at en politimann tenker på det stakkars barnet utenfor Stavanger som ble funnet i dag bare dem fikk si frihelg og bedre lønn, til det kjenner jeg etaten for godt innen fra og gjennom familie. Hvor ble da samfunns ansvaret av ? Antar det gikk ut med pissvannet fra toalettet.

Dagbladet , Vg , Tv2 ,

Share

  4 comments for “Barnet

 1. 30. januar, 2009 at 18:43

  Jeg håper bare at dette barnet ikke levde da det ble født og at det var derfor moren som forhåpentligvis var i sjokk la det fra seg. Hvis moren har lagt barnet levende fra seg i håp om at noen skulle finne han, er det bare helt grusomt. Da blir det en enda værre tragedie en det i utgangspunktet var. Da er det drap. Nei denne saken er grusom uansett og her er det bare offer. Moren må jo være i en forferdelig situasjon som tyr til noe slikt.

 2. agathe
  31. januar, 2009 at 03:29

  Jeg skjønner at dette er en blog for dine personlige meninger og synsing, men jeg synes likevel det er sjokkerende påstander du kommer med om politiet og de ikke skulle tenke på det døde barnet her i Stavanger, men kun være opptatt av å få nok lønn til å handle inn vin til fredagskvelden. Dette sier du at du har fra egne familiære kilder i politiet. Jeg tror heldigvis ikke at disse synspunktene er representative for politiet generelt, og at det derfor er mer nærliggende å tenke at det sier mer om deg og de du kjenner. Her i stavanger så er svært mange preget, inkludert politiet av gårsdagen hendelser.

 3. Sivert
  31. januar, 2009 at 06:37

  Mari; Jeg skal være enig med deg, men slike saker provoserer da dette er et barn dette gjelder, et uskydlig lite barn.
  Men jeg har nok tenkt tanken på at det kan også være ei jente/dame som tilhører ei kristensekt som ikke tollererer at jenter får barn uten å være gift, da blir dem utstøtt. Det florerer av slike menigheter i Norge, spes på Sør – og vestlandet……Men som du sier Mari, så er årsaken til dette uansett en tragedie for dem som er innvolvert…..

 4. Tonje
  31. januar, 2009 at 18:03

  Nå handler ikke dette om hva politiet gjør og ikke gjør da. Det handler om et stakkars spedbarn som desverre er død. det er en stor tragedie men kanskje mammaen er i så stor depresjon etter og ha født et dødt spebarn at hun ikke er i stand til og vite hva hun gjør eller skulle gjort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *