Microsoft

Print pagePDF pageEmail page

Har Microsoft beveget seg over til å kun levere b-produkter til sine brukere? Eller noen vil vel kanskje det c-produkter.

Jeg registerer at både digi og it-avisen skriver sikkerhetsmangler.

Det viser seg at det er store sikkerhets hull i Windows server, noe angivelig Microsoft skal rette på til tirsdag, ved å sende ut oppdatering. Det holder bare ikke Microsoft.
En annen ting er at flere eksperter nå mener av Vista er sikrere enn kommende Windows7.
Sitat*
I Windows 7 har Microsoft bestrebet seg på å gjøre alt enklere. Du får færre beskjeder om sikkerhetsrisikoer, og slipper å foreta valg du kanskje ikke helt skjønner hva innebærer.

Prisen er imidlertid lavere sikkerhet, mener flere eksperter.

*sitatslutt*

Er det slik å forstå av Microsoft gått over fra å levere kvantitet istedenfor kvalitet? Man kan jo spørre seg hvorfor dem spyr ut nye versjoner av Windows og server programvare i så tett rekkefølge at brukerne ikke rekker engang å ta dette bruk eller lære seg det nye systemet før dem må begynne på nytt. Dette er jo bare tragisk, verken mer eller mindre.

Det må da være mulig for en programvare produsent å levere kvalitet til folk, og ikke spy ut nye versjoner bare for å holde på sine kunder, dette er visst blitt Microsoft sine nye politikk. Hvis ikke Microsoft har forstått det, så beholder dem sine kunder bare ved å levere kvalitets produkter, som har god bruker vennlighet og ikke minst god sikkerhet. Det skal etter min mening ikke være slik, at først så sender programvaren ut på markedet til kundene, etterpå begynner dem å fikse sikkerheten på produktet, dette er c-standard i kundebehandling og på kvaliteten på produktet.
Når dem sende Vista ut på markedet, så gikk det ikke lenge før dem måtte ut med SP1, fordi dem måtte forbedre sikkerheten i Vista, men det kun blitt en SP på Vista, så langt. Men hvor mange Sp – pakker må dem spy ut når dem landserer Windows7 ? Dem må vel ut med 4-5 Sp-pakker til folk, fordi dem har gjort en elendig jobb i forkant og før dem landserer Windows7.
Jeg for min del kommer til vente lenge før jeg evt bytter til ny Windows versjon, om det blir Windows i det hele tatt. Jeg ork ikke være med på dette rotteracet til Microsoft, og fungere som en forsøkskanin på programvare som ikke holder mål og den standarden jeg forventer. Til forsøks kaniner kan dem bruke sine egne ansatte i Microsoft, og ikke bruke forbrukerne.

Dette holder bare ikke Microsoft, når dere sender en ny versjon av Windows, sørg for at det er et produkt som holder mål, både i brukervennlighet og sikkerhet,- og ikke send ut Windows7 før dere vet at den er 110% på alle måter. Hvis ikke, så blir bare vi brukere irritert, sint, frustrert og oppgitt, og tilslutt bytter vi operativsystem, og da blir det ikke Windows.

Digi , it-avisen ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *