Panikkalderen

Print pagePDF pageEmail page

Lurer på Stjernens sportssjef er blitt grepet av panikkalderen ??
Tenker nå på at Morgan Andersen skal spille ishockey for Stjernen i kveld mot Lillehammer, ikke er han mindre enn 42år.
For å gå noen år tilbake i tid, når da menn kom i panikkalderen å knullet dem eller forelsket seg i jenter som var både 15 og 20 år yngre, men nå han dem begynnt med ishockey og fotball ( hint til Myggen).

Jeg har enda ikke kommet i noen panikkalder, selv om jeg har passert 41år. Men skulle jeg komme i den såkalte panikkalderen, da tror jeg nesten at jeg hadde valgt å ha sex med ei jente på 25 år, framfor ishockey, fordi jeg anser at jeg vil ha mye større mulighet å komme fra et samleie med ei ungjente med livet og helsa i behold, enn om jeg skulle med ishockey i min alder……

Nei, Morgan. Kutt ut, mens du enda kan gå på beina og har livet i behold, for det der er risikosport deluxe du driver med nå i din alder.

Tv2 ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *