IE6

Print pagePDF pageEmail page

chff

Ser i dag at Teknisk ukeblad har en artikkel hvor dem ber folk oppgradere eller bytte nettleser, veldig bra artikkel skrevet av Anders Brenna.
Men jeg vil heller be folk bytte til Firefox eller Opera, enn å oppgradere fra IE6 til IE7 eller IE8beta. Da jeg oppfatter sikkerheten i Opera og FF som mye bedre enn i IE, og for det andre er Opera og FF mye hurtigere.
Jeg synes det er merkelig at folk sitter på nett å bruker en så utgått nettleser som IE6, det er ikke for ingenting at Microsoft og andre som lager nettlesere lager nye versjoner. Det er faktisk for å bedre sikkerheten, gjøre den mer bruker vennlig, utbedre mangler og for å gjøre den hurtigere.
Så det at folk ikke følger på og oppgraderer sin nettleser, er ren og skjær latskap. FY!

Så jeg tar gjerne oppfordringen fra Teknisk Ukeblad å oppfordre folk til å enten oppgradere sin utgåtte IE6 eller bytte nettleser, for dette holder bare ikke.
Så vil jeg takke Anders Brenna for å ta opp dette temaet, det er utrolig viktig. Så til dere som sitter å bruker IE6, skjerp dere og få ræva i gir å oppgrader eller bytt nettleser.

Tu ,

Share

  4 comments for “IE6

 1. Morten
  14. februar, 2009 at 13:27

  Personlig har jeg benyttet Opera siden den gangen den kom, og det begynner å bli noen år siden nå. Grunnen til at jeg ikke har byttet ut IE6 på mine to andre maskiner er rett og slett fordi maskinene ikke vil bytte den ut. Har prøvd å laste ned IE 7 og 8, installasjonen går som den skal men ingen ny IE kommer til syne etter omstart, heller ikke installasjon etter Windows sin automatiske oppdatering hjemper. Så kanskje ikke problemet ligger hos brukeren, men på at systemet ikke klarer å oppdatere seg selv?
  Jeg kommer ikke til å legge inn hele systemet på nytt kun for å få IE 7/8, da får det gå så lenge systemet virker.

 2. Sivert
  14. februar, 2009 at 13:37

  Enig med deg Morten. Jeg kjører også Opera, synes den er best. Og det vil jeg fortsette med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *