EU har talt

Print pagePDF pageEmail page

obj

Endelig vil jeg si. Nå har EU-kommisjonen tatt klagen til Opera til følge. Endelig sier jeg. Denne klagen handlet om at Microsoft må tilby kundene tilgang til flere nettlesere enn kun Internett Explorer, altså dem må kunne tilby Firefox, Opera, Chrome, Safari osv. Påtide vil jeg si.
En annen ting. Jeg så helst at dem som produserer pc`er og som selger maskiner, blir pålagt å tilby andre operativ systemer enn Windows, altså at det skal være frivillig for kunden å velge sitt operativ system i butikken, enda har Microsoft en fordel at pc`ene selges med ferdig installert Windows, noe jeg synes er en uting.

Jeg vil ha friheten til velge operativsystem selv, ikke bli fortalt av Bill Gates hva som skal være på min maskin.
Dette må la seg gjøre. Hvis dem som selger pc`er ikke installerer noen operativsystem, men gir kunden mulighet å kjøpe operativsystemet ved siden av selve maskina. Eller hva tror dere?? Hvordan vil dere evt at det skal være ?

Digi ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *