Null sikkerhet

Print pagePDF pageEmail page

Føler du seg sikker på e-mailene du får og på at det er kun du som vet passordet på din brukerkonto på nett? Som som f.eks på nettby eller blink.
Jeg ville ikke følt meg trygg i det hele tatt, det viser denne saken om Kamilla som nettavisen skriver om, og saken som mannen i 30årene opplevde. Hun mistet sin identitet via en e-mail og han mannen mistet kontrollen over sin brukerprofil på nettby.
Så rådet må være etter å ha lest om disse sakene.
Ikke klikk på linker fra e-postadresser som dere ikke kjenner, og vet med sikkerhet er 110% sikkerhet. En annen ting. Aldri stol på at din brukerprofil på et eller annet nettsted er sikker, og bytt passord ofte, og aldri oppgi det til noen, uansett hva.
Og et annet råd som jeg ville fulgt,- var å bytte passord ofte på din nettbank og aldri hvis andre ditt visakort,- fordi da kan kredittkortnummeret og sikkerhetsnr leses,- det er kun det som trengs for å svindle deg,- sammen med utløps dato på kortet.

En annen ting. Aldri stol på noen inne på et nettsted, uansett hvem det er og hvilket kjønn dem har,- dem kan lure deg fortere enn du aner, slik som denne mannen opplevde på nettby,- nå kjenner jeg litt til hvem som gjorde det mot han,- så bare vær obs når du er på nettby eller blink eller på biip. For å si det slik, det er alltid noen som har flere brukerprofiler, og kan utgi seg for å være noen, dem overhode ikke er, både kvinner og menn har gjort dette, lenge.

Så ut ifra hvordan jeg kjenner disse nettstedene, så har du som bruker,- null sikkerhet for at du ikke blir misbrukt, og du har null garanti for opplysninger om deg, soom passord og brukernavn ikke havner i feile hender,- og disse nettstedene har null ansvar ovenfor deg som bruker,-
Så jeg ville holdt meg langt borte fra slike nettsteder.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *