Bytt nettleser

Print pagePDF pageEmail page

ie6

Det var gledelig å høre at andelen som bruker IE6 går ned, ifølge nettstedet Digi.no.

Påtide sier jeg. Så da er det bare å fortsette kampanjen om å bli kvitt IE6, så blir det nok ei endring.
Så jeg vil igjen oppfordre dem som enda bruker IE6, ta å bytt nettleser eller oppgrader din nettleser til IE8, men jeg så helst at folk byttet. Da det finnes mange gode og bedre nettlesere enn internett explorer.

Dere finner bl.a linker til både Opera og Mozilla Firefox her på min blogg, lettere kan det ikke bli. Og jeg vil bare minne dere på. Hvis dere oppgraderer, så trykk på oppgrader når dere skal installere en nye versjon av en nettleser, og ikke trykk på full installering, da blir det krøll og rot.

Digi.no ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *