IE8

Print pagePDF pageEmail page

ie8

Det skal bli spennende når IE8 kommer ut, for å se om Microsoft klarer å ta igjen noe av det tapte i forhold til andre nettlesere, så langt har IE vært en skuffelse.
Jeg ser på digi at det påstås at IE8 gjør det best på ytelsestesten i forhold til andre nettlesere, javel sier jeg bare. Den som venter får se.
norwegian10807180808_84761e

Men det som er mest gledelig er jo at Norwegian har oppgradert sin nettleser fra IE6 til IE7, og dem skal oppgradere til IE8 når den kommer, flott sier jeg bare.
Håper flere og flere firmaer følger i Norwegian sitt fotspor og oppgraderer fortere enn svint, påtide hvis noen spør meg.

Så vil jeg bare anbefale at IE6 kampanjen fortsetter og at flere og flere ser nytten i være med på den, og jeg oppfordrer bedrifter og offentlige nettsteder til å oppgradere sin nettleser nå, og ikke vente. Om du ikke oppgraderer, så kan man bytte nettleser, finnes flere gode på nettet å bruke, og som er gratis – som f.eks Opera, FireFox, Chrome og Safari, så det er ingen grunn til å vente, bare å sette i gang og det er fort gjort.

Digi.no , tu.no ,

Share

  1 comment for “IE8

  1. Sivert
    20. mars, 2009 at 13:26

    @Til dem som kun er uet etter å slenge fra seg kvalme kommentarer, ta å les vilkårene for kommentarer. Takk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *