Delta i fremtiden

Print pagePDF pageEmail page

Har du lyst å delta og være med i fremtiden?
Hvis ja, da bytter du ut nettleseren IE6 eller oppgraderer din IE nettleser.
Hvis du ikke vil ha spyware og annet dritt innpå maskina eller du ikke ønsker at andre skal kunne spasere med musa rett inni harddisken, ja da bytter du nettleser eller oppgraderer den du har snarest og ikke vent til i morgen – for da kan det være for sent.
Jobber du med webdesign eller er du it-sjef på jobben?? Da bør du i hvert fall oppgradere nettleseren eller bytte den ut med en annen, da IE6 ikke støtter åpne web-standarder og IE6 er sikkerhetsmessig åpen som en sil.

Jeg synes Kim Andre har skrevet et godt innlegg om dette på sin blogg, bare måtte ta det med – håper du ikke blir sur for det da Kim Andre, vil oppfordre alle til å lese hans artikkel om dette.

kim-andre

Når det gjelder framtiden innen internett, så er det vel ikke mye vi vet enda, men det vi vet er at det uendelig med muligheter. Og det er tydelig at flere og flere nettaviser og tvkanaler på nett satser mer og mer på web-tv f.eks og at vi i fremtiden bruker nettet mer og mer, og det til flere og flere tjenester og gjøremål. Enn hvis da din nettleser ikke kan brukes til tjenester og kanskje se et program på web-tv eller du blir plaget med bloggen din p.g.a at din nettleser ikke støtter din bloggs web-standard? Irriterende? Ja, det er det, veldig også. Alle vil vi jo at ting skal fungere og gå glatt, og ingen av oss vil vel sitte foran pc-skjermen å lese forbandelse over maskina eller internett. Vil du at bloggen din eller at nettsiden til bedriften din ser helt ræva ut i din nettleser?? Tviler, det er det vel ingen som ønsker, men heller det motsatte. Det samme med nettsiden til den offentlige etaten du og andre jobber for, sidene skal være bruker vennlige og lett oversiktlige.
Ja da, bytter du nettleser både hjemme og på bedriftens maskiner eller på maskinene til den offentlige etat du jobber for – eller du kan oppgradere til IE7 eller IE8, men jeg ville byttet.

En annen ting. Vil du være en del av en kampanje som har som formål å bedre brukervennligheten på nettet for årene som kommer?? Ja, da ta du IE6 stafetten videre og skriver om den på din blogg eller nettsted, og ikke vent til i morgen, da kan det være for sent.

Tu.no ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *