Oppgrader nettleseren

Print pagePDF pageEmail page

I dag så kommer IE8, ser at på enkelte nettsider, så mener dem at den blir sluppet kl 17:00 i ettermiddag.
Er man en tilhenger av å bruke IE som nettleser, så bør man oppgradere, da det alltids er noen forbedringer, både i bruker vennlighet, sikkerhet og ikke minst p.g.a web-standarder, noe IE6 kampanjen retter seg spesielt imot.
Vi som ikke bruker IE, bør vurdere likevel å laste den ned, da vi ikke kan slette IE fra maskina, noe som man angivelig skal kunne i kommende operativsystem Windows7, men inntil da, bør man uansett oppgradere nettleseren, da IE6 og IE7 har store sikkerhetshull og mangler, som gjør at crackere og hackere kommer igjennom og man bør oppgradere, fordi det vil reduserer sjansen for spyware og virus, selv om man ikke bruker IE men bare har den der.

Så jeg regner med at man kan få tak på IE8 via enten windows update eller ei annen nedlastnings side tilknyttet Microsoft, rart skal det være om den ikke er på Windows update.

Nå bruker ikke jeg IE, men Opera og Firefox, men jeg innser at IE7 som ligger på maskina, ikke er sikker og den har mangler, som gjør at spyware og virus kan slippe igjennom, selv om man kjører med brannmur, både i virusprogrammet og på ruteren.

Så dere som bruker IE, og vil fortsette å bruke IE, ta å oppgrader straks IE8 er sluppet, den finnes på mange språk som vanlig. Dette bør dere gjøre, både ved hensyn til web-standarder og i forhold til spyware og virus.

Digi , it-avisen , tu ,

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *