Testet IE8

Print pagePDF pageEmail page

ie81

Jeg har nå testet IE8, altså den nye nettleseren til Microsoft.
Unnskyld meg Microsoft, kan dere ikke bedre enn dette?
Jeg må si at på hastighet, så var IE8 en tanke raskere enn IE7, men bare en tanke. Når det gjelder i forhold til Firefox og Opera, så er det et hav i forskjell. Den kan rett og slett ikke sammenlignes.
Så jeg må si, Microsoft, – dere skuffer deres brukere stort ved å levere et slikt produkt, og det er skammelig etter så mange år siden IE7 ble lansert, så kommer dere med et produkt som ikke holder mål i det hele tatt.
Jeg registrerte at It-avisen skrev at få har lastet ned IE8, det forstår jeg godt når Microsoft kommer med slikt produkt til folk.

Så jeg vil anbefale folk i disse IE6 – kampanje tider, last ned FireFox, Opera, Chrome eller Safari, det er det sikreste og det beste. Jeg vil anbefale i så måte FireFox og Opera, foran de to andre nevnte.

It-avisen , Tu ,

Share

  2 comments for “Testet IE8

  1. 23. mars, 2009 at 12:47

    He-he, enig med Sivert. Har testa IE8 litt jeg og. MS har faktisk klart å lage noe nytt som jeg likte. Når en side åpnes i en ny fane får fanene en egen farge! Da er det lett å se hvor fanen åpnet seg fra. Ikke sett det før…

    Ellers har jeg hatt en anti IE-kampanje gående i mange år. De som kjører IE får denne meldingen: http://www.leifjakobsen.net/IE/IE_error.html

  2. Sivert
    23. mars, 2009 at 13:17

    @Leif; ja, men jeg synes IE8 virker litt halv ferdig, den er på en måte laget i hastverk, bare for å komme med en ny nettleser, så blir kvaliteten borte på veien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *