Tragisk

Print pagePDF pageEmail page

Enda et tragisk drap i Tromsø, og enda flere ofre.
Når skal vi Norge begynne å ta disse psykiatriske pasientene alvorlig og gi dem den behandlingen dem fortjener og skal ha?
Hvor mange ofre skal vi ha i dette landet før vi gir oss? Lurer
En ting at det nå sitter igjen to barn som har tapt sin far og hele den siden av familien er ofre, men det er også familien til han som gjorde det og han sjøl som er syk, alle disse blir ofre p.g.a politisk dumskap og manglende behandling av syke mennesker i dette landet. Dem som ble drept og familien deres er ofre av den syke mannen, og mannen er offer for den Norske stats manglende tilbud for psykisk syke mennesker.

Hele denne saken er rett og slett tragisk. Jeg lurer enda på hvorfor dem la ned Reitgjerdet i Trondheim på 1980 – tallet? Dette var jo tilbud og behandling for psykisk syke mennsker, og for de som var for syke til å sitte i fengsel og for frisk for psykiatrien, altså dem som faller mellom stolene. Kanskje påtide å gjennåpne ei slik avdeling eller sykehus??
Vi kan i hvert fall ikke la åpenbart syke mennesker ikke få den behandlingen dem skal ha, enten det er en psykisk lidelse eller fysisk lidelse, hjelp og behandling skal folk ha når dem er syke.

Vg , Vg , Vg , Tv2 , Tv2 , Vg ,

Share

  2 comments for “Tragisk

 1. 23. mars, 2009 at 08:43

  «disse psykiatriske pasientene» – regnes jeg med blant dem, siden jeg har gått hos psykolog (uten å få god hjelp)?

  Tror du at alle som har alvorlige psykiske vansker, kan bli farlige? Og hva med alle de som ikke er psykiatriske pasienter som begår drap?

 2. Sivert
  23. mars, 2009 at 09:47

  @Sigrun. Les engang til det jeg skriver. Jeg har ikke sagt at alle som er psykistriske pasienter er farlige, men det jeg sier er at psykiatriske pasienter må få skikkelig god behandling og hjelp, da det er ikke er et samfunn verdig å ikke hjelpe syke mennesker….

  Farligheta av folk, det får andre enn meg vurdere, det har ikke jeg kompetanse til.
  Men jeg har kompetanse til å uttale meg om en del av vårt helsevesen som har vært sulteforet i 20år, minst og hvor psykiatriske pasienter går for lut og kaldt vann, som det heter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *