Den pedofile pastoren

Print pagePDF pageEmail page

pastor_712041i

I går sendte Tv2 en dokumentar om pastorens hemmeligheter, altså en avsløring av en pastor i ei menighet som innrømmer å ha misbrukt små gutter seksuelt.

Må si jeg ble temmelig overrassket over at politiet henlegger saker mot denne mannen, som t.o.m innrømmer overgrep. Hva er det som feiler dette samfunnet? Hva feiler det politiet?

Men det aller viktigste spørsmålet jeg stiller meg nå er, hva feiler det denne pastoren? Forstår han ikke at det han driver med er totalt uakseptabelt, at han ødelegger guttene og dette faktisk er straffbart? Har en mistanke om at han kun tenker med penisen, og ikke topp etasjen, som de fleste mennesker gjør, i hvert fall noen av oss.

Siden politiet nå har anbefalt mannen å gå i dekning for allmenheten, så vet dem jo gått hva han har gjort og hva han heter, da burde det være en rimelig enkel sak å få oppklart og få mannen straffet, men istedenfor så velger politiet å advar mannen og hjelpe han med å gå i dekning, altså dem er behjelpelig med å gjemme en kriminell person og hindrer at han blir stilt for retten. Man kan jo lure på, hvilke motiver politiet måtte ha for å gjøre slikt.

Nå har registrert at enkelte har gjenkjent mannen og lagt hans navn ut på nettet, og etter det jeg forstår, så har han fått trusler også nå etter programmet på tv2. Noe jeg ikke synes er noe rart, siden politiet og myndighetene ikke gjør noe.

Vil anbefale politiet å få mannen stilt for retten og dømt, det er både rett og rimelig, og ikke gjem han vekk, da det er å beskytte pedofile i dette land hvor barna skal være trygge og ha det godt.

Tv2 , Tv2 , Tv2 ,

Share

  7 comments for “Den pedofile pastoren

 1. 24. mars, 2009 at 08:13

  Dette er så utrolig ekkelt at jeg ikke klarte å se hele programmet i går, skjønner ikke hvordan det går an å være så utrolig ekkel og slem!

 2. Sivert
  24. mars, 2009 at 08:27

  @Julie: Det kan du trygt si, forstår deg utmerket godt.

 3. Liz
  24. mars, 2009 at 11:16

  Har ikke sett det ennå, men det ligger på PVR’en. Tenker det samme som Julie, utrolig ekkelt.

 4. Sivert
  24. mars, 2009 at 11:24

  @Liz: Ekkelt ? Det er bare forbokstaven, det er både ekkelt, kynisk, motbydelig, ondskapsfult gjort osv….fyren skulle ihvertfall ikke gått løs.

 5. Ivar Haugan
  24. mars, 2009 at 14:58

  Dette programmet viser hvor enkelt det er å slippe unna offentligheten.Pedofile bør vises frem med navn og bilde. Vi har 2 jenter som har opplevd overgrep av en stebestefar, og det har vært 3 år med «hælvete» for vår familie. Denne stebestefaren er dømt, og har fått 8 måneders fengsel. Han har for andre gang fått utsettelse på soningen sin !!!!!!!! Våre jenter forstår ikke hvorfor han ikke kommer i fengsel. Hva skal vi si til våre jenter på nå 7 og 9 år?????
  Nei, få sperret disse personene inne uten mulighet for løslatelse. Våre barn skal tross alt vokse opp i et trygt område,og da bør slike «drittsekker» holdes langt unna.

 6. 26. mars, 2009 at 10:01

  Pedofili har blitt et stort samfunnsproblem idag later det til, det går jo nesten ikke en eneste dag uten at man kan lese om pedofili i en eller annen avis. Idag stod det om en pedofil i min lokalavis, ikke første gang det, og dessverre garantert ikke den siste heller.

 7. Sivert
  26. mars, 2009 at 10:07

  @Joakim; helt enig med deg. Lurer egentlig hva politiet tenker på og med ?Når dem nå plutselig finner ut at dem skal avhøre denne mannen i Brasil, det burde kanskje vært gjort for mange år siden og fått en bistands advokat til mannen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *