Fru Grung

Print pagePDF pageEmail page

trine-grung_redigerad-1

Jeg lurer på når folk skal bli voksen og stå for det dem skriver på bloggen om andre med fult navn?? Hva forventer dem?? At de fleste skal sitte å leke med dem og synes dem er morsom??

I dette er tilfellet så er det godeste Trine Grung som har skrevet uttalige blogg innlegg på sin blogg om andre med fult navn, og sagt hva hun mente om deres utseende osv. Hva fanden er det dama holder på med egentlig?? Har hun ikke barn og er gift?? Jo, etter det jeg vet så er hun gift med springflo fra dalstrøka utafor.

trine-grung3

Hun skrevet minst 3 innlegg på sin blogg, hvor hun nærmets hetser og mobber andre damer for sitt utseende og for hva dem måtte mene og gjøre, og det første godeste Trine Grung gjør når hun får en sms, det er å springe til Tv2 å klage sin store nød. Hva fanden slags voksnefolk er dette? Barn i hodet virker det som.

trine-grung2

Jeg mener ærligtalt og oppriktig at når man går til personangrep på sin blogg, da får man stå for det og ikke syte og klage og rope på mamma når man får igjen med litt antydning til flørt / sex på sms. Hallo!! Jeg hadde jubla, og takket og bukket om ei dame hadde sendt meg ei flørte melding på tlf, og jeg hadde i hvert fall ikke sprunget til tv2 å klaget, når man vet at man sjøl har vært temmelig stygg på sin blogg, da hadde jeg valgt å holdt saken privat. Og når man vet at godeste Trine Grung er godt over de 30, nærmere 40, så burde hun jo være glad at det enda er noen som tenker på sex med henne enda, og takket og bukket, og ikke springe til tv2. Barnslig rett og slett.

Tv2 , Tg ,

Share

  6 comments for “Fru Grung

 1. 3. april, 2009 at 17:10

  Takk for omtalen…..og jammen ble jeg annpusten når jeg SPRANG til Tv 2 og klaget min store nød over disse sms’ene….rart du visste det? Har du avlyttet telefonen min?
  Herlig at så mange kjenner meg så godt og ikke minst leser bloggen min…..jippi! Jeg overlever i blogg jungelen…..og det er jeg glad for.
  Hva pressen velger å fokusere på får stå for deres regning….ikke klag til meg!

 2. Sivert
  3. april, 2009 at 17:31

  @Trine Grung: Jeg har ikke klaget til deg, men jeg har skrevet et innlegg på min blogg, og hvor jeg egentlig klager over folks manglende evne til å være voksen, når man er så stor i kjeften at man henger folk ut bloggen, så få man ta støyten og de evt. mld som kommer med godt humør, og ikke klage. Hva fanden er det å klage på?? At en vil ha sex eller synes du er pen eller sexy?? Hvis det er et problem, da får du og de andre damene som er så hårsåre, gjøre noe med utseende, vet ikke annet.
  En annen ting Trine. Jeg har ikke lest din blogg, og ikke akter jeg å gjøre det heller, men dine innlegg har nok havnet på Google sammen med de fleste blogger i bloggsværen.

 3. 4. april, 2009 at 01:01

  Det er vel strengt talt ikke lov å henge folk ut med fullt navn, vi har jo personvern her i landet.

 4. Sivert
  4. april, 2009 at 09:51

  @Joakim: Det kan du si, må si at jeg ble temmelig provosert av at Trine Grung gjør dette og har gjort det ved flere anledninger. Og jeg er helt enig med deg Joakim.
  For dem som lurer på hvorfor jeg skrev innlegget, så er det for demonstrere hvor dårlig folkeskikk såkalte «voksne» mennesker kan ha på nett, og for å si min mening om slikt.

 5. Mona
  17. april, 2009 at 19:08

  Ja, Trine Grung er en mester i å snakke stygt, nedlatende om kjendiser (mennesker), det er rett og slett mobbing. Det går blant annet konkret på utseende av mange.
  Målet hennes er uten tvil å få mest mulig blest om bloggen som igjen gir flere lesere og flere lesere= sponsing/penger.
  Nå dukker makeup opp i postkassen hennes, som de mest populære jentene som ligger på toppen får. Vel å merke 17-20-åringene.
  Kan vel bruke uttrykket å gå over lik for å oppnå noe, om henne. Nå er vistnok sponsorer kommet inn i bildet også.
  Men de aller fleste som er innom bloggen antar jeg har et snitt på 14-23 år, og hva gir det Tringe Grung å sitte og blogge for en gjeng (som kunne vært hennes egne barn). Leser en kommentarene hun får fra de er det noen som går igjen og lyder ca.slik:
  – Du er flink du…… eller
  – Ikke bry deg du. Stå på….eller…
  – Fin blogg …eller…
  – Alle skal da få lov til å ha egne meninger.

  Og stort mere står det ikke i enkelte kommentarer.
  Hva gir dette ei dame på 38 år? Hun måtte da vel ha et ønske om å blogg for et mere voksent publikum?
  Men det er snakk om penger fra hennes side uten tvil, og da har det ikke så mye og si hvem som leser bloggen hennes går jeg utifra hun mener (sier jo litt om damen). (1+1 er fortsatt 2, lett å legge sammen).
  Hadde det ikke vært for at Trine Grung hadde et «litt» kjent navn i media før hun begynte mobbebloggingen, så hadde det nok ikke vært så mange 14-23-åringer innom siden hennes.
  Det er poppis og sende en kommentar til en litt kjent person og sitte der og håpe…..
  – Kanskje får jeg svar på kommentaren min.
  – Kanskje hun legger merke til meg. (jeg har jo skrevet at jeg er fast leser og støtter henne).

  Når det gjelder topplisten til de mest leste bloggene og kjøpe seg plass som du skriver i det andre innlegget.
  Der ropte Trine Grung høyt i bloggen sin flere ganger om f.eks Ida Wullf som hele tiden lå øverst, og for å stoppe kjeften på Trine Grung og hennes spekulasjoner om hvorfor ingen andre krøp opp på listen regner jeg med at de puttet henne inn under de 20 mest leste. Lurt av de, for stille ble hun, ikke mere rop fra hennes side lengre. Ikke for å gi støtte til andre bloggeren en gang (haha, tror ikke de hadde ventet støtte fra henne.)
  Nei den topplisten har lite med virkeligheten å gjøre tror jeg (hvis det er tilfelle som flere bloggere har skrevet/skriver)
  Synd for de skulle heller satset på å hjelpe blogger litt opp med listen sin. Men de er vel som Trine Grung…penger….penger…penger….. det er det blogging dreier seg om.

  Et typisk svar fra Tringe Grung på dette innlegget hadde vel vært:
  Fint du kjenner meg. Og ser at du er en flittig leser av bloggen min. Er du gammel? Hadde vært gøy å visst. m.m

  SVAR: Kjenner deg ikke. Leste den hyppig før. Nå bare innom for å se om noen kritiserer deg. De leser jeg, så det ikke akkurat det du skriver som fenger. Er 35 så jeg begynner vel å bli voksen nå, for voksen for bloggen din tror jeg…

 6. Sivert
  18. april, 2009 at 11:54

  @Mona: Jeg er helt enig med deg, flott kommentar. Når det gjelder hvorfor Ida Wulf ligger på toppen av div. blogglister, så vet jeg jo det, har fått samme tilbudet selv, men til forskjell på meg og Ida Wulf, så velger jeg å ha besøkende og kommentarer fra dem som virkelig leser min blogg og en rating som virkelig viser hvor mange som er innom min blogg, vil ikke betale meg til fast plass, noe Ida har gjort, det har også fått bekreftet fra ……..så den saken er grei, og hva det koster har jeg også prisene på, har lese prislista til f.eks Blogglisten som drives av Nettavisen.

  Som sagt, jeg er 41år og jeg har noen samboerforhold og andre forhold bak meg i livet. Og jeg har mange ganger spurt meg, hvordan klarte du Sivert å få et forhold til DEN pene og sexye dama. Da mener jeg damer som virkelig kunne trukket lesere hvis dem blogget, bare på utseende, men dem er for smarte til ikke å blogge og legge seg ut på nett.
  Så hvis jeg skal være stygg, noe jeg av og til blir fristet til med slike «dumme»nek som driver «mobbing» av andre damer på nett, slik som du sier Mona, da lurer jeg på hvor SpringFlo fant Trine?? For det er ikke ei dame man snur seg etter på gata akkurat, så på den fronten har ikke den dama mye å skryte av, det burde hun vite når hun ser seg i speilet hver morgen, hvis ikke er dama blind.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *