Folk er naive

Print pagePDF pageEmail page

Hvordan er det mulig å være så naiv at man lar andre forvalte og ta vare på sine sparepenger??
Enten må de som overlot sine sparepenger til samboer paret som er siktet og varetektsfenglset for svindel være ekstremt naive eller dumme.
Har man spart opp noen hundretusen eller 1 mill eller 2 mill, så overlater man ikke disse pengene til andre på sine eldre dager, og tror at dem vil ta vare på dine penger i beste hensikt og vil gjøre deg en tjeneste og hjelpe deg, har ikke voksnefolk enda lært at enkelte mennesker gjør absolutt alt for penger ?? Dem svindler sine barn, foreldre, familie og venner så det står etter, og enkelte ville vel også går så langt at dem ville solgt bestemora for en slump penger eller sin mor for den del.
Etter det jeg forstår så langt, så var dette TA-invest en ren aksjeklubb, altså denne klubben skulle forvalte og bruke pengene etter det dem mente var til det beste for sine medlemmer, altså så skulle pengene brukes, ikke spares. Og enda så lar folk seg lure og betalte inn million beløp til dette samboerparet, som tilslutt så forvaltet dem over 500 millioner.

Har voksnefolk lært nå da?? Har dem som ble lurt nå lært at de pengene de har spart og enda har noe igjen av, ikke skal gis bort til svindlere. Har dem nå lært at man lar ikke andre forvalte sine penger?? Tvilsomt. Og det skal ikke overraske meg om vi får mange slik saker i tiden som kommer, som sagt. Enkelte mennesker gjør absolutt alt for penger, uten skrupler for hva dem forårsaker og om dem skader andre mennesker, disse tankene kommer i siste rekke, om dem i det hele tatt kommer inni hodet.
Tragisk rett og slett, og det er også tragisk hvordan folk lar seg lure og svindle og får seg til å tro på, jaja, egentlig burde man ikke være overrasket, da enkelte enda tror på julenissen.

Tv2 ,

Share

  4 comments for “Folk er naive

 1. 1. mai, 2009 at 14:04

  Det kalles congame, confidence game og det er gammelt som pyramidene. Du gir folk det de tror de ønsker og de gir deg pengene og tilliten sin.

  Grenseløs’s last blog post..Et glass

 2. Sivert
  1. mai, 2009 at 14:07

  @Grenseløs: Hvor er tilliten og hvor er ærligheten innenfor dette?? Jeg kan ikke se den.

 3. 1. mai, 2009 at 17:35

  Ingen ærlighet, masse tillit, altfor mye…

  Grenseløs’s last blog post..Et glass

 4. Sivert
  2. mai, 2009 at 09:16

  @Grenseløs: Helt enig med deg, snakk om å utnytte folk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *