Mediastunt

Print pagePDF pageEmail page

svin

Jeg er sygt redd at denne Svineinfluensaen er et stygt mediastunt i regi av legemiddelundistrien, ene og alene for å tjene mer penger. Og når man tar i betraktning at vi er mitt i en finanskrise, hvor hele indistrien blir rammet fra a til å, så må jeg si at denne tanke har slått meg, senest idag.

Hvis denne svineinfluensaen er så farlig, som enkelte medier melder og som enkelte innen helsesktoren sier, hvordan kan 20åringen i Oslo bli frisk av et virus på under 24 timer ?? Altså fra igår når dem meldte om de to tilfellene i Norge til idag når dem melder at gutten er frisk igjen.

Dette med svineinfluensaen er mer hysteri og galskap enn hvor farlig den er. Jeg lurer på hva som skjer med troverdigheten til helsemyndighetene hvis dette er slik jeg tror? Hva skjer den dagen når vi virkelig må lytte til dem og det er kommet en farlig epidemi og troverdigheten er borte?? Jeg vil ikke tenke tanken engang, fordi da er vi som mennesker i fare og dør som fluer, fordi ingen tar dem seriøst og alvorlig.

Vg , Tv2 , Tv2 , riks24 ,

Share

  7 comments for “Mediastunt

 1. 11. mai, 2009 at 14:35

  Svineinfluensaen er ikke halvparten så farlig som media skal ha det til, de liker bare å blåse opp til å har en fetisj når det kommer til bruk av ord som pandemi. Man skal alltid ta media med en klype salt, og i enkelte tilfeller hele saltposen…

  Joakim’s last blog post..En dag i mitt liv

 2. Sivert
  11. mai, 2009 at 14:41

  @Joakim: Helst hele saltposen 🙂

 3. 11. mai, 2009 at 14:46

  Men at vi har hatt to tilfeller av svineinfluensa her i landet er reelt, min mor jobber på Telemark sentralsykehus og fortalte meg at hele sykehuset ble informert om at en fra Telemark var smittet.

  Joakim’s last blog post..En dag i mitt liv

 4. Sivert
  11. mai, 2009 at 14:51

  @Joakim: Man skulle tro at det egentlig er det samme hvor i landet smitten kommer, men jeg sitter igjen med et inntrykk av at media på død og liv skal henge folk ut med både navn og sted, og på den måen skape skikkelig hysteri i den delen av landet det gjelder og skremme vekk det lille vettet vi mennesker har igjen.

 5. 11. mai, 2009 at 15:04

  Der har du et godt poeng Sivert, men heldigvis finnes det også noen oppegående mennesker som skriker ut om medias bløff.

  Joakim’s last blog post..En dag i mitt liv

 6. Sivert
  11. mai, 2009 at 15:09

  @Joakim: Jeg prøver så godt jeg kan 🙂 men om det hjelper, det er en annen sak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *