Bernt Hulsker

Print pagePDF pageEmail page
FOTO: Vg.no

FOTO: Vg.no

Nå har altså godeste Bernt Hulsker gjort det igjen, skadet en motspiller i kamp – det begynner å bli noen nå etterhvert.

Hvis man studerer hvordan Bernt Hulsker går oppi slike dueller, så er måten han gjør det på, livsfarlig. Han går opp med bøydalbue ( sånn når man slår til noen med albuen ), så retter han armen ut og samtidig vender han i lufta. Man kan sammenligne det med som om man klapper til noen med albuen / skal klappe til noen med albuen. Dette bare må Startledelsen ta tak i, man kan ikke ha spillere som har slike uvaner eller gjør slikt bevisst. Så det utallige ganger ifjor LIVE, og han fortsetter iår. Har selv pratet med spillere som har spillt mot Hulsker, dem sier samtlige at dem trekker seg i de duellene, da dem er redd for å bli skadet. Likeledes når han skal takle en motspiller – så går han dessverre inn med strak fot veldig ofte, det skal man heller ikke p.g.a skadene kan bli temmelig stygge. Alt dette vet Hulsker at han gjør,- og hvis han ikke vet det, da har han et enda større problem enn han allerede har ved sin måte å gå i dueller på.

Hvis ikke Startledelsen tar tak i dette slik at Hulsker slutter med dette, så kommer han til å få mange  stygge skader på samvittigheten og ettermæle blir deretter når han slutter, både med festing/drikking etter kamper og stygge skader i kamper. Arne Sandstø innførte jo at Startspillerne og trenerne skulel gå på pub etter hver kamp i hele ifjor, antar tradisjonen fortsatte iår.

Slike episoder som dette skader renomet til Norskfotball, og det er ikke særlig pent syn heller når man ser på skadene spillerne blir utsatt for.

Så dette bare Startledelsen ordne oppi, fordi slike skader skal man slippe å se i kamper og på spillere. Enn hvis han hadde truffet kjeven? Da hadde Nordtveit garantert brekt kjeven og kanskje i tillegg fått hodeskade, noe som egentlig er bare flaks at ikke skjer.

Vg , Tv2 ,

Share

  3 comments for “Bernt Hulsker

 1. jee
  3. juli, 2009 at 14:16

  ER FOTBALLEN KONTAKTIDRETT ELLER IKKE (nå til dag`s)?

  NFF må konkretisere overfor ALLE i fotballfamilien hva som er galt el ikke.

  For ca 10-20 år tilbake i tid så var det aldri snakk om regelbrudd ved å gå opp riktig ift til ballbane(time) å nå ballen 1st.Armene er en del av bevegelsemønsteret samme som friidrettsutøvere høydehopp u/stav bruker når de skal «time» sats og hopp.
  Idag blåses DET IKKE konsekvent på dette og det er fordi NFF ikke har klart elller tør å gå inn i problematikken.NFF må velge å si «BRUKE ARMER UNDER HELE OPPHOPPET ER FORBUDT».
  For de fleste av oss som ser idrett inkl fotball vil dette være rart.Dette er jo en del av bevegelsemønsteret hos oss mennesker men hvis vi ser på boksing så staffes utøvere hvis de treffer under beltestedet og da er det ett poeng.

  Det 2ndre de blåser mye for idag er når du kommer ikontakt med spiller i løp og denne kommer i ubalanse (ihvertfall når utøver faller) Dette er kontaktidrett og er en del av spillet fikk vi beskjed om ifra dommerstand og trenere.
  Fotballen er en kjekk idrett og går nok hurtigere idag.

  Voksenidrett er voksenidrett:
  Turnidretten VAR og kjekk men når utøverne kunnne vinne VM som 13-14 åringer,da blir det feil.Barne-ungdomsidrett skal skilles ifra voksenidrett.Interessen for Turn er blitt ødelagt pga dette og det samme skjer i fotballen.eks flere Elitelag har trykket sine juniorlag el bruker sine 15/16 årslag. 17-19 åringene er på reservelagene og spiller mot 2-3 div og der har enten dommerne stor respekt for ELiteklubben eller så blåses det frispark «bare en er litt i kontakt med barna-ungdommene»

 2. Linn
  4. juli, 2009 at 19:39

  Gjør det «bevisst» nå må du faen med slutte, Bernt gjorde ikke det bevisst.. seriøst.. om du skal skrive noe, så får du faenmed skrive det som det er.. Alle kan gjøre uhell.. til og med du kan det, og har sikkert gjort det maaaange ganger før..

 3. Sivert
  4. juli, 2009 at 20:05

  @Linn: SÅ du kamper med Start ifjor? Tviler, tviler på du har sett kamper live i det hele tatt med Start, jeg så dem 3 ganger ifjor og har sett dem iår,- Bernt Hulsker gjør det samme og er like brutal i sine dueller, nå vet jeg også at fansen ikke VIL se det, så den saken er grei,- fansen ser det dem vil se,- og jeg kan heller ikke si at det var så forbaska hyggelig å måtte være med å bære Hulsker på hotellrommet etter kamp ifjor, da var drita full og klarte ikke gå,- og godeste Arne Sandstø, han visste fanden ikke hva klokka var, selvom har hadde klokke på armen.
  Så Hulsker gjør nok mye uten å vite om det, og gjør også mye som han vet om, dessverre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *