Microsoft – IE

Print pagePDF pageEmail page

NL

Det er jo rett og slett tragisk av et firma som Microsoft, at dem må betale for rapporter som skal vise at IE skal være den sikreste nettleseren på markedet,- tror du på det? Jeg gjør det nemlig ikke, uansett hva Microsoft måtte si og gjøre, selv ikke IE8 kan hjelpe dem noen steg på veien, ikke på sikkerhet og ikke på hastighet.

Nå burde Microsoft funnet på annet å gjøre enn å lage nettleser, holdt seg til sin Windows, og latt folk som kan lage nettlesere gjøre den biten, fordi IE8 duger ikke,- det må være noe med oppbyggingen av nettleseren IE8 som gjør at den er tregere enn Opera og FF, kan rett og slett ikke samenlignes.

Jeg personlig skiftet nettleser for 2 år siden, ikke angret en dag på det, og ikke går jeg tilbake til IE mer. For meg er IE et avsluttet kapittel,- er nok mange med meg om det.

Når Microsoft ikke engag klarer å kvitte seg med den utgåtte IE6 før tidligst 2014,  da er det noe galt et sted innad i Microsoft, for dette holder bare ikke, hverken teknisk eller sikkerhetsmessig, og kodingen i IE6 er jo gått utpå dator for mange år siden, og enda skal dem tyne den i 8-10 år til.

IE6

Det var en IE6 kampanje som gikk sent ifjor og enda iår for å fjernet denne nettleseren engang for alle, det er kanskje påtide å fortsette denne kampanjen for at Microsoft skal forstå allvoret og gjøre noe seriøst med det, både MS og alle de offentlige kontorer og private bedrifter som enda bruker IE6, dem er det mange av enda. Da hadde jeg personlig sett at dem gikk over til en annen nettleser, for å vise MS at dem mener alvor og ikke godtar å bruker utgått nettleser, og dem forlanger kvalitet framfor kvatitet.

Så bruker IE, kanskje du burde vurdert annen nettleser? Finnes bedre på markedet, og dem er gratis å laste ned. Og sitter du å bruker IE6, pælm den ut vinduet, sikkerheten er elendig, scriptet er dårlig og hastigheta enda verre, og kodingen er gått utpå dator for flere år siden, så den kan du trygt og med godsamvittighet kvitte deg med.

digi , digi ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *