Siv sa ja – men det ble nei

Print pagePDF pageEmail page

frp_sivjensen_valg_2009_dødshjelp_budsjettsprekk_oslo_konk

Når jeg ser på bildet av Siv Jensen på vgnett, så forstår jeg godt hun ser bekymret ut, og hvor smilet et byttet ut med et forsøk på komme seg ut av klemma.

Først stemmer Frp ja til aktivdødshjelp, og så sier dem ja til å bygge ut Holmenkollen, men ingenting funker,- nå har Siv Jensen bestemt at partiet skal si nei likevel til aktivdødshjelp, og i tillegg så lurer godeste Jensen sikkert på hvordan Frp skal komme seg unna sprekken på 600 millioner på utbyggingen av Holmenkollen, som egentlig er kroner som byrådet kunne brukt til annet, siden dem ikke har fulgt opp utbyggingen av barnehager i Oslo, som regjeringen hadde bedt dem om,-dette lukter det ikke økonomiskkontroll over, og ikke lukter det særlig av partidemokrati, når lederen Frp kan endre et landsmøte vedtak med pennestrøk. Har ikke landsmøtedelegatene noe dem skulle sagt eller? Var deres stemmer bare for gøy? Spill for galleriet ?

Jeg har vært borti mye og lest mye om politikk igjennom mine snart 42år,- men jeg har til dagsdato tilgode å høre om en partileder som endrer et landsmøte vedtak ved et pennestrøk, fordi det angivelig ikke passer henne/han,- i alle politiskepartier er landsmøte det øverste organ og det er der partiprogrammet vedtas, det vedtas ikke i partistyret eller av lederen i partiet,- i så tilfelle er Frp unntaket i så  måte, og da mangler partiet det man kaller for demokrati, totalt mangel på demokrati,- og lederen skal følge opp landsmøte vedtakene, ikke sette dem tilsides etter eget for godt befinnende.

Så jeg lurer virkelig på hvordan Frp styrer innad i partiet? Om dem styrer i det hele tatt. Eller er det slik at Siv Jensen har vedto rett i partiet? Hvis det er slik å forstå, da lurer jeg på hva Frp definerer som demorakti. Snakk om å kuppe sitt eget landsmøte og parti.

Når det gjelder de 600 millionene som Frp og Høyre i Oslo har klart å overskride budsjettet med på utbyggingen av Holmenkollen, så lurer jeg på om de har tenkt å styre landet etter de sammen prisippene? Vi tar det som det kommer,- så betaler vi regningen når den eventuelt kommer uten noen form for kontroll eller peiling på hvor mye det vil koste,- ikke rart at folk i Oslo og Akershus klager på dårlig barnehage dekning og at de eldre blir dårlig behandlet når man driver å styrer byen etter slike prinsipper.

Må si dette minner meg om en hvis Romaspiller som var i retten idag, og som ikke hadde peiling på at han signerte på å være kausjonist for lånene til sin agent, og som nærmest fikk sjokk når regningen kom,- det er visst slike prinsipper Frp og høyre skal styre etter i årene som kommer, og uten tanke på at regningen engang skal betales.

Vg , Vg , Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Siv sa ja – men det ble nei

  1. jokkesaedstrom
    17. august, 2009 at 22:20

    Bra du glemmer å nevne Høyre her, er jo de som har vært mest aktiv med utbyggelsen av holmenkollen……ihvertfall å kaste bort penger på den.

  2. Sivert
    17. august, 2009 at 22:37

    @jokke: Tror du må lese engang til, dessverre 🙂 men men…synd at Oslo er så forbaska vannstyrt av inkompetente folk, dem kunne så si utrettet mirakler med alle de kronene de får bl.a over statsbudsjettet, som alle andre kommuner, men siden Oslo er størst får dem mest, rimelig det da…men litt kløkt og forstand og fornuft, kunne Oslo fått verdens beste tilbud til sine borgere,- men når byrådet foretrekker å bruke mer enn dem har, og ta opp unødvendige lån, og bruke kroner på tull og vas,- da blir også tilbudet deretter…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *