Tom Nordlie – Stikker igjen

Print pagePDF pageEmail page

Nå begynner KIL trener Tom Nordlie å bli et eventyr i seg selv, snakk om å være hyperaktiv og ikke klare å holde seg i en klubb i 2 sesonger. Nå ser det ut som det blir Fredrikstad neste på Keiko.

Ser også godeste Nordlie har uttalt følgende til tv2.

Jeg har sagt at det ikke er aktuelt å trene Fredrikstad bare for en kort periode. De må ha langsiktige ambisjoner, sier Tom Nordlie til TV 2 Sporten.

Men hvor er dine langsiktige planer da Tom Nordlie? lurer. For ifølge Wikipedia, så har godeste Nordlie vært i hver klubb igjennomsnitt i 1,5år,- og nå i Kongsvinger i 11 mnd,- altså fra september 2008.

Foto: WikipediaFoto: Wikipedia

Så hvor blir det da av de langsiktige planene Tom Nordlie som trener? Til lommeboka er tom ? Eller til at klubben han trener sliter litt?

Vg , Tv2 , F-B , Vg , Tv2 , Vg , Tv2 ,

Stem:
Share

  6 comments for “Tom Nordlie – Stikker igjen

 1. Kim
  25. august, 2009 at 14:20

  Nå skal det vel sies at Tom Nordli har fått sparken et par av disse stedene også, er ofte klubbene som er utålmodig.
  Men er helt enig med deg at han snart bør slå seg til ro, snart ikke jobber igjen til han.

  Jeg personlig syns han skal bli i Kongsvinger å fortsette det han har begynt på der, heller skaffe seg en 5 års kontrakt med KIL.
  Jeg har ikke tilknytning til noen av disse lagene men jeg har sansen for Tom Nordli, håper han blir i KIL og heller satser på å gjøre en god sesong med dem i tippeligaen neste år, tror jeg alle er tjent med.

 2. Sivert
  25. august, 2009 at 15:14

  @Kim: Mulig det er det beste,- men jeg tror at godeste Tom Nordlie er mer fristet av høyere lønn og mer penger i lommeboka,noe FFK kan tilby, enn at Tom Nordlie er fristet til å fortsette i KIL som sliter med økonomien og sliter for å berge lisensen og står i fare for å blir degradert, sammen med flere andre lag i adeccoligaen.

 3. Rune
  25. august, 2009 at 18:39

  Hei, jeg ser en som skriver «jeg personlig mener blabla».

  Når du mener noe så er det vel som regel personlig.

  Det mener ihvertfall jeg, ja altså personlig.

 4. Sivert
  25. august, 2009 at 20:18

  @Rune: Står det noen plass at jeg jobber i vg eller tv2 ?

 5. 26. august, 2009 at 07:58

  Det som gjør dette litt merkelig, er at Kongsvinger ville tilby Nordlie 2 års kontrakt, men han ville bare signere for ett år. Hvor er den langsiktige tankegangen der?

  Jeg er fra Kongsvinger og her har Tom nærmest gudestatus. Han kom til ett dårlig fungerende klubbapparat og har vel mer eller mindre bygget det opp, nøyaktig slik han vil ha det.

  Fredrikstad har et eksisterende klubbapparat, og det har vært grunnen til at Tom får sparken rundt om – hans krav sammenfaller ikke med klubbens ledelse. Det problemet eksisterer ikke i Kongsvinger.

  På toppen av det hele virker det som om hverken spillererne eller supporterne vil ha ham dit.

  Og hva er den mest spennende jobben? Å klore seg fast i eliteserien eller kjenne spenningen med å prøve på og sannsynligvis klare opprykk til eliteserien? Nei, dette skjønner jeg ikke…

  Hvis det går som det ser ut til, kan vi jo håpe at Kongsvinger og Fredrikstad møtes i kvalik til eliteserien hvorpå Fredrikstad rykker ned og Kongsvinger rykker opp 😀
  .-= Trond´s last blog ..Mine 17 iPhone-programmer =-.

 6. Sivert
  26. august, 2009 at 10:32

  @Trond: Ja det kan du si, men det som jeg nevner, kronene i lommeboka teller mye,- og det har jeg mistanke om gjelder Tom Nordlie mer enn andre trenere 🙂 Får håper at både Alta og KIL møter FFK i kvalikken 🙂 gjort susen det 🙂 Siden du Trond er fra Vinger,- husk vi skal ha poengene på tirsdag 🙂 😛 siden dere har hjemmebane 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *