Opera og Trend Micro

Print pagePDF pageEmail page

Igår så oppdaterte jeg nettleseren min til Opera10,- har brukt Opera som standard nettleser lenge nå, så for meg vardet en selvfølge å oppdatere til nyereversjon var kommet,- noe som også ser ut til å være lurt for mange å gjøre. Må si at sålangt virker Opera10 til å være mye bedre enn sin forgjenger, og enda bedre enn FF og IE, kan rett og slett ikke sammenlignes, både på hastigheta og sikkerhetsmessig.

opera_10_turbo

Men, idag så fikk jeg et tilbud jeg ikke kunne si nei til,- nemlig fra Trend Micro,- det var 2års gratis lisens på Trend Micro Internett security 2010. Nå har jeg brukt Trend Micro før, så jeg visste jo hva virusprogrammet deres er god for, og står for,- så jeg lastet ned siste versjonen og innstallerte programmet, produktnøkkelen hadde jeg jo fått på e-mail.

Men det var mye nytt i denne versjonen av Trend Micro, bl.a at du får tilsendt hver mnd en oppdatering om hvordan det står til med sikkerheten din på pc`n, og en annen ting som kan være veldig nyttig for dem som mister laptoppen, det har Trend Micro fiksa med at dem har innstallert en del i virusprogrammet som låser sensitive filer på maskina, slik at vedkommende må ha passord for å åpne disse, en god forbedring.

trend_micro_2010_norsk

En annen og ny funksjon er noe dem har kalt for System Tuner, som ligger under Profunksjoner,- dette er en funksjon som skal sørge for at pc`n holder maksimal ytelse til ei hver tid, man kan sammenligne denne funksjonen med Ccleaner eller Diskopprydding, altså fjerner filer om er unødvendige og fjerne programvare historie, osv osv. Og som dere ser på bildet, jeg sparte faktisk nesten 900 kroner på dette, altså prisen på en 2års lisens, så dette er jeg fornøyd med.

En av de viktigste funksjonene i Trend Micro som jeg setter pris på å ha, er en varsler som gir beskjed når man kommer på nettsider som kan inneholde spyware og virus, slik at man kan sperre slike nettsider ute.

Som sagt jeg har brukt Trend Micro i flere år,  og min forrige lisens gikk ut for 6mnd siden, så dette tilbudet var kjærkommet, da jeg har meget god erfaring med Trend Micro,- aldri noe tull og aldri noe virus på maskina. Er det et program i denne nettverden jag kan med god samvittighet kan anbefale, så er det Trend Micro Internett Security,- jeg sjelden eller nesten aldri anbefaler programmer til folk, men når jeg vet at min erfaring er god, så føler jeg at jeg kan gjøre det. Så idag tok Trend Micro meg på senga, for å si det slik.

Jeg vil understreke på sterkeste, at denne artikkelen ikke er ment som reklame for hverken Opera eller Trend Micro,- denne artikkelen er skrevet på eget inisiativ og kommer som god anbefaling fra hjerte.

digi ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *