Dobbeltmoralens alter

Print pagePDF pageEmail page

Nå tenker jeg på hva som er forbudt og ikke forbudt når det kommer til det med sex. Har du tenkt over hvor moralskforkastelig norsk / skandinavisk lovning er på dette området? Vet du hva som er lov og ikke lov innen sex?

La oss ta utgangspunkt i Norsk og Svensk forbud mot kjøp av seksuelletjenester,- forresten, det er lov å tilby sex mot betaling men ikke lov å betale for sex. Forstår jo at loven skal hindre menneskehandel, sålangt ok,- men er l0vverket moralsk riktig i forhold til hva annet som er lovlig? Ja, nettopp,- dyresex.

Det altså fult lovlig pr. dags dato å ha sex med dyr,- altså med hunder, katter, hester, griser osv osv, er vel bare fantasien til folk som setter grenser på det området, men lovlig er det. Og det er også lovlig å laste ned dyresex bilder og filmer, men sålangt har nordens politikere kun strukket seg sålangt at dem skal vurdere lovverket. Enn med kontakt annonser hvor dem formidler dyresex eller selger hunden sin til en som vil knulle den?

Hva er det som da er moralsk riktig og korrekt? Å betale ei dame eller mann for å ha lovlig sex eller det å knulle naboens hund ? For meg blir dette dobbelmoral. Hvem skal kontrollere hva jeg og ei dame gjør når jeg har besøk av ei vennine? Sette kamera inni huset eller? Undersøke fysisk om vi er kåt? Men samtidig som vi fordømmer de damene og mennene som selger sex, og for ikke å snakke om kundene deres nord og ned, så godtar vi fult ut at nordmenn kan reise på ferie til nabolandet å gå på Dyrebordeller. Hva er det som feiler menneskets hjerne?

Her misbruker vi dyr og selger dem til kunder som betaler for å ha sex med dem, som om dyr er dødeting og gjenstander,- og samtidig fordømmer vi en horekunde som på lovligvis betaler for sex med et annet menneske. Logisk? Motbydelig? Nei til det første, og ikke et mindre ja til det andre.

Her skriver Kvinnegruppa Ottar på sin hjemmeside, *Sexkjøpsloven virker*,- men mot hva? At kona eller mannen din heller velger å knulle en hest eller hund istedenfor å ha sex med et menneske? En annen ting, man kan ikke etter 9 mnd forbud si at en lov virker eller ikke, sålenge det ikke er lov å gå inni husene til folk å undersøke hva dem driver med, enda er det flere prostituerte innendørs enn utendørs. Og siden det er lovlig å ha dyresex, så kan man lure på om horekundene er gått over til knulle hunder istedenfor sex mennesker siden det er så få av dem i gatene,- tenkt tanken? Hva ville du foretrukket at din partner gjorde, gikk til en prostituert eller til en hund ?

Dette er fakta om de nordiskelands lovgivning anno 2009, da lurer på hviken neste lov dem skal omgjøre til dobbelmoral for å  blidgjøre enkelt grupper i samfunnet? Drap? Lov å drepe med hendene, men ikke slå ihjel noen med en hammer?

Og når man ser hva norske kvinner og menn får seg til å skrive på nett om sine lyster, erfaringer og opplevelser innen sex,- da lurer jeg ikke lengre på hvor galen vi mennesker er, men hvor det stopper.

Hvis du enda ikke forstår hva jeg mener,så kan du tenke tanken at det er komplett umoralsk og det er overgrep både mot oss som mennesker og mot dyr, at det skal være lovlig å ha sex med dyr, men ikke betale for sex mellom mennesker,- da vi mennesker er skapt for å ha sex med hverandre, og ikke med dyr.

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *