Feminisme – Likestilling

Print pagePDF pageEmail page

Jeg lurer på hva feministene tror vi menn tenker og tror vi mener?

Jeg har ikke til dagsdato enda hørt en mann si at han er mot at kvinner skal ha samme lønn for samme arbeid, heller ikke hørt en mann si at kvinner skal være hjemme med kjøkkenbenken og ikke jobbe utenfor hjemmet, ikke hørt en mann si at likestilling er bare tull og jeg har heller ikke hørt en mann si at det kvinnens plikt å tilfredstille oss menn seksuelt. Hvor har du det fra Undre? Mannen / kjæresten din?

Må få understreke, ingen er vel mer for likestilling mellom menn og kvinner enn jeg er,- også på det seksuelleplan, så er det sagt.

Men, når de såkalt korrekte feministene drar frem og bruker seksualiteten som våpen i sin kamp mot kriminellehandlinger, da blir det rett og slett motbydelig.

Seksualiteten som vi mennesker har, enten vi er i et parforhold eller er singel, skal ikke «misbrukes» i debatten om overgrep mot kvinner, menn eller barn for den del,- da skitner man til noe som skal være vakkert og behagelig,-  slike kriminellehandlinger har ingenting med sex å gjøre i det hele tatt.

Feministene brukte tidligere argumentet at sexfilmer på tv eller pornoblader i kiosken fremmet voldtekt,- hvor har dere det fra? Overgrep mot kvinner har ingenting med sex å gjøre. Lurer på om feministene har undersøkt litt, men bare litt om årsaken og hva som ligger bak voldtekt? Tviler sterkt på det.

En annen ting. Jeg som mann, når jeg leser hva dem fårseg til å si, så skulle man tro at alle menn var voldtektsforbrytere, fordi vi har penis.

Arrester mannen for gudsskyld, han har jo våpnet

Når man leser som slike sammenligninger, altså mellom sex og kriminalitet, ikke rart at jeg som mann får lyst å legge penisen i fryser`n for godt og pakke den vekk,- for meg blir det ei sammenligning som vekker avsky og som gjør at lysten på sex nærmest blir blåst ut vinduet.

Enda vil feministene ha menn med på laget og få menn til å støtte deres kamp? Tanken er god den,- men med ei slik innfallsvinkel til overgrep mot kvinner og barn så tror jeg de fleste menn rygger og vil ikke være med på en slik sammenligning, nettopp fordi det er ei samenligning menn ikke kjenner seg igjen i og som i tillegg vil vekke avsky hos de fleste menn,- da blir det lite drahjelp å få fra den mannlige delen av befolkningen.

Jeg kan heller ikke se at sex har noe med likestilling å gjøre slik som feministene hevder,- og jeg kan heller ikke se at kriminellehandlinger begått mot kvinner eller menn for den del har noe med likestilling å gjøre,- å dra kriminellehandlinger inni debatten om likestilling ødelegger mer enn den gangner.

Det er jo flotters at dere synes dere har herlige liv, for all del, men ville dere anbefalt en nær venninne eller søstera deres å anmelde en daterape? Kanskje hun ikke var helt edru? Kanskje hun hadde et så kort skjørt at fitta hennes glitret?

For å si det slik, skal debatten om likestilling og debatten om overgrep mot kvinner og menn komme videre, så må man skille ut likestillingsdebatten fra debatten om overgrep. Hvorfor? Jo, alle form for kriminalitet vekker avsky og er noe som 99% av norgesbefolkning tar avstand fra og synes er grusomt og motbydelig,- da må man ikke dra dette inni debatten om kvinners rett til egen seksualitet eller inni debatten om sex i det hele tatt, da sex er er noe de fleste mennesker forbinder med noe som skal være godt, behagelig, vakkert og noe som skal være positivt,- forsøpler man dette, så vil debatten vekke avsky og folk vil ikke delta i den debatten. Er det dette som er hensikten? Er det dette man vil oppnå? Da er man på god vei.

Ikke glem oppi den allerede opphetede debatten om feminisme og likestilling,- det er ikke nødvendig å uttale seg på en måte og hvor hovedpoenget er å tråkket på annets kjønns edlere deler,- til det er faktisk den delen av vår kropp med på å øke folketallet, ikke minske det.

Hadde vi mennesker enda hatt såpass med iq, at vi la bort misunnelsen over andre og erstartet den følelsen med kåthet og lysten på sex, så hadde folketallet i Norge vært 9 millioner, ikke 4,7 millioner,- dette burde fortelle oss hvor lite vi egentlig setter pris på det annet kjønn og hvor lite vi viser nærhet og hvor lite vi bryr oss om det som skal være godt og behagelig og lystbetont,- nemlig sex.

Etter å  ha lest hva enklte drar inni debatten om likestilling og feminisme, så kjenner jeg at snabelen min stikker å gjemmer seg, og fanden så lite lyst å komme frem igjen.

Undreverset ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *