Naiv eller

Print pagePDF pageEmail page

jenter_sex_internett_sexsalg

Hvor naiv er vi egentlig? Lurer.

Nå kommer det for en dag at 20 000 unge svensker har solgt sex via internett. Bombe? Nei, er ikke det. Selvom både Norge og Sverige har forbud mot kjøp av seksuelletjenester, så betyr det ikke at det blir slutt på kjøp og salg av sex,- er bare det at internett har gitt nye muligheter for salg av sex, og selvfølgelig andre ting. Etter min mening er vi utrolig naiv eller skal jeg «dum» som tror at alle følger lover og regler til punkt og prikke, bare fordi det er forbudt. Det florrer av tilbud på seksuelletjenester på nettet, også utrolig mange norske damer selger sex via nettet,- det har dem gjort lenge, så at media og myndighetene henger etter, betyr ikke at tilbudet ikke har vært der.

Jeg har selv engang i tiden vært moderator på en populær chattekanal, der er det for det meste ungdommer, men noen oppover i årene også, men de er i mindretall,- for å si det pent, ikke få vi luket bort som prøvde seg på å tilby seksuelletjenester til gutter og menn,- det var jenter som ville selge sex for å ha råd til å kjøpe seg ting de hadde lyst på, som mobil, klær osv osv. Så dette har vært lenge på nettet, og ikke blir det borte heller,- fordi det er mange ungdommer som ikke har råd til det andre ungdommer har, altså det berømte kjøpe / mote presset som er mot ungdom,- samme er det i Sverige. Så de som tror at det blir slutt på kjøp og salg av sex p.g.a loven,- dem bør komme seg opp av god stolen og se verden som den er,- blir ikke borte.

Det blir i samme størrelse, bare at tilbudet blir markedsført på annen måte og på andre steder,- altså nettet. Så hvis du enda ikke er overbevisst, kan du bare søke på nettet så finner du, google er kjekk sånn.

Tallene for Sverige kan nok overføres til Norge, altså at prosenten er den samme, så at 6-7 000 jenter og gutter har solgt sex i Norge på nettet, er nok ikke å overdrive,- kanskje er tallet mye høyere. Så foreldre, våkn opp og se hva deres poder driver med på nettet,- spesielt følge med jenter og gutter i tenårene,- når dem er voksen er det fnt lite man kan si, og da er det som regel forsent å påvirke.

Tv2 ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *