Valget er igang

Print pagePDF pageEmail page

sttinget222_649243i

Nå er valget igang for fult, så nå er det bare å stemme,- løp å stem, ellers kan du ikke klage etterpå. Men det er vel mange som gjør uansett, ikke stemme og så klage.

Får håper valgdeltagelsen blir høy, høyest mulig,- fordi det hva demokratiet handler om,- nemlig at vi skal stemme og vi har ikke fått stemmeretten til pynt, som dessverre mange tror. Og bruker vi ikke stemmeretten, da kan vi heller ikke klage etterpå hvis vi får ei regjering vi ikke liker.

Jeg har stemt, stemmer hver gang det er valg, nå sier jeg ikke hva jkeg har stemt og ikke forventer jeg at andre skal si det heller, da vi har hemmelig valg,- altså at vi ikke skal si hva vi har stemt.

Men, jeg håper at flest mulig stemmer, bruk stemmeretten. Husk,- det mange mennesker rundt omkring i verden som ikke har stemmerett og kan derfor ikke stemme,- og ikke har dem demokrati heller, eller rettere sagt, indirekte demokrati. Det er nemlig forskjell på demokrati og indirekte demokrati, er bare ett land i europa som har direkte demokrati,altså dem stemmer direkte på presidenten. Vet du hvilket land det er?

Men, uansett,- løp og stem.

Vg , Vg , Tv2 , Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *