Forbaska hyklere

Print pagePDF pageEmail page

Ser idagens vgnett at politiet lurer sexkundene, ved å beslaglegge mobilen til de prostituerte, slik at politiet svarer når kundene ringer,- det er forbudt ved lov og brudd på polititjeneste loven. Politiet har ikke lov å provosere frem en kriminellhandling,- altså, som i dette tilfellet kjøp av sex. Så jeg forstår Siv Jessen veldig godt at hun reagerer og blir sint over dette,- det er rett og slett å misbruke jentene for å nå potensielle horekunder, og det er heller ikke lov.

Først har vi fått en lov som gjør jentene til fritt vilt, og som risikerer både liv og helse og får null og hjelp for å komme seg ut av prostitusjonen, noe dem ble forespeilet og lovet,- og nå skal politiet misbruke disse jentene i neste omgang ved å behandle dem på denne måten,- for en skam, det er til å skjemmes over, og hadde jeg jobbet i politiet hadde jeg sagt opp jobben på dagen, for ikke å bli forbundet med slike kollegaer.

Jeg anser dette forbudet mot sexkjøp som et moralsk forbud, ikke som straffbart. Hvorfor? Jo, politikerne og politiet begrunnet loven med at dem ville stoppe menneskehandel og ta halliker,  noe som er tull og ikke har rot i virkeligheta i det hele tatt. Det har vært forbudt både å være hallikk og for å drive med menneskehandel i åresvis, lenge før vi tenkte på å gjøre det forbudt mot å kjøpe sex, så dette argumentet faller på sin egen urimelighet, og er et ikke argument. Hva står vi igjen med da? Ingenting. Da finnes det ikke argument for å forby sexkjøp, hvis man ikke vil gjøre jentene til vinningskriminelle eller dop pushere på gata. Lurer på hva den hjemmeværende gifte rikmanns kona på Oslo vest skal selge, når hun ikke får solgt sex på privaten slik som idag? Hun har jo ikke annen jobb eller utdannelse, hun kan jo ikke bli brukt på det ordinære arbeidsmarked, eller så vil hun ikke slutte å selge sex, da inntekten og hennes forbruk vil falle til drastisk, så det går jo ikke. Hvordan skal de rike homofile mannfolkene få seg sex når dem ikke kan kjøpe seg en ung prostituert gutt? De er jo ikke kommet ut av skapet enda jo, dem kryr det av på Aker Brygge. Jeg kunne ramset opp gruppe for gruppe om jeg hadde villet, men jeg ork ikke, da hadde jeg måtte skrevet til imorgen  på denne artikkelen.

Så jeg lurer enda på hva dem vil oppnå med dette forbudet mot sexkjøp? Hvor vil dere? Skal vi bli kirkekor gutter og jenter hele gjengen, og som aldri har et seksuelt behov? Jeg lurer på hvor mange politifolk som kjøper sex enda? Dem eksisterer enda, dem forsvinner vel heller ikke ved et forbud, kuken står vel til påske på dem også til tider skulle man tro, eller er dem blitt kirkekor gutter og  jenter alla Frøken Bibelstripp som Øystein Sunde synger om ?

Ikke er jeg moralsk korrekt til tider, og ikke blir jeg det heller,- da jeg ikke er perfekt alla Krf og det Norske politikorps,- men så er jeg heller ikke Frøken Bibelstripp.

Vg , Vg ,

Stem:
Share

  9 comments for “Forbaska hyklere

 1. Gdedda
  16. september, 2009 at 20:44

  Og da blir det flere voldtekter. Hurra for en fornuftig lovgiving!

 2. Sivert
  16. september, 2009 at 21:09

  @Gdedda: Akkurat det finnes det ikke belegg for å si, men vi gjør sex til noe fysj og fysj her landet, som jeg ikke liker akkurat.

 3. per arne
  16. september, 2009 at 21:12

  jeg skjönner ikke hvordan Oslo politi gidder bruke politi likt Harald Böhler,ein rashetser uten guds like ,vekk me dritten!!!!

 4. Bandido_B
  16. september, 2009 at 21:59

  Kunne ikke vært mere enig dude. Dette forbudet har ikke ført noe som helst godt med seg, kanskje med unntak av at man nå slipper slitsomme Nigerianske ungjenter som mer eller mindre overfaller deg på vei opp Karl Johan. Men for jentene (spesielt de rus brukende som har det mer en heavy nok fra før) har dette vært en tragedie. Det samme for en del handikapbede, overvektige og/eller menn med total mangel på selvtillit. Å ikke kan jeg skjønne at politiet har noen fordel av det heller, de må da miste en god del av oversikten de hadde tidligere, eller?

  Bandido… 🙂

 5. Jonas
  17. september, 2009 at 03:15

  Januar 2009 i et land i Europa: Den norske sexkjøpsloven er trådt i kraft, og gjelder også norske statsborgere i utlandet.

  Men den aller første norske mannen som kjøpte sex i 2009 som JEG ble vitne til, var en norsk, erfaren politimann fra Norge.

  Han kjøpte seg en slik tjeneste i utlandet, jeg kjenner vedkommende godt, jeg var tilstede, og jeg så det selv.

  Du skriver forbaska hyklere i tittelen din? Det er norsk politi det!

 6. K.
  17. september, 2009 at 08:00

  Vi har fått en gruppe politi-betjenter som trakasserer og krenker mennesker. Jeg synes det er opprørende. Det som er mest trist med saken er at trakasseringen er velsignet av dagens røde politikere, og i verste fall kan fortestte og utvikle seg i 4 år til.

 7. 17. september, 2009 at 11:19

  Det hjelper ingenting å stenge dem inne. Politiet får for mye å gjøre.
  .-= Crocketmannen´s last blog ..Pass-elett =-.

 8. Sivert
  17. september, 2009 at 11:27

  @@@: Nå har ikke jeg tatt til ordet for å sperre dem inne heller,- men jeg ser på denne moralismen som ligger bak lovvedtaket ifjor,- tragisk,- og enda verre blir det når politiet bruker ulovlige etterforskningsmetoder slik som å ta mobilen fra jentene og på den måten framprovoserer sexkjøp, slik at dem kan bøtlegge kundene,- er jo bare tragisk.

  Lurer på om politiet framprovoserer annen type kriminalitet også? Drap? Voldtekt? Overgrep mot barn? narkotika? osv osv.- synes spørsmålet er legitimt å stille seg,- når det kommer for en dag at dem har gjort det i denne typen saker

 9. 11. juli, 2010 at 20:55

  Alle som ønsker å bli kvitt denne tullete loven bør melde seg på «alle kjøper en hore dagen» på Facebook:

  http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=136806773010504

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *