Borgelig – valgetskval

Print pagePDF pageEmail page

Må si de 4 borgelige partiene har stilt seg i en vanskelig situasjon,- men med høyre i spissen i valgkampen ble det tidenes gap fra høyre. Erna ville både samarbeide med Venstre og Krf, og samtidig med Frp,- dette burde Høyre forstått ikke gikk og ikke vil gå i fremtiden heller,- samme burde Frp forstått.

Både Krf og Venstre gjorde det klikende klart, både før, under og etter valget at dem ikke vil ha samarbeid med Frp i regjering, og i tillegg nekte Venstre t.o.m å samarbeide med Frp i det hele og det store,- dette burde vært respektert mer av Høyre og Frp,- dem visste null respekt for dette under valgkampen. Dem snakket om å prate sammen alle 4 t.o.m under partileder debatten i stortinget når valgnatta, Frp kvernet på dette i hele valgkampen, uten å vise hverken Krf eller Venstre den respekten dem skal ha for sine standpunkter og sine valg og meninger,- da blir det ikke samarbeid. Slik som Siv Jensen pratet om de 4 partiene, så skulle man tro at dem allerede hadde blitt enig om regjeringserklæringen,- slik nytter ikke.
Og samtidig som Frp drev sin kvern om de 4 borgelige partiene, så ville samtidig Høyre samarbeide med alle de også, samtidig som Erna visste at i regjering ville det ikke bli aktuelt, noe som også vitner om lite respekt for sine tidligere regjeringspartnere, høyre burde hatt såpass guts at dem hadde sagt klart fra hvem de ville samarbeide med, ikke sprike i alle retninger.

Som mange skrev i sine kommentarer etter valget.

Stemte på Ap i frykt for at Frp skulle komme i regjering, istedenfor å stemme Venste

Jeg tror at både Høyre, Krf og Venstre fikk seg en over nesen nå fra velgerne, fordi. Hadde de 3 partiene sagt at dem vil danne regjering sammen hvis det ble borgelig flertall, da hadde velgerne hatt et konkret valg til de Rødgrønne,- men dette valget ga aldri de borgelige velgerne. Og siden de fleste i Norge ikke vil ha Frp i regjering, så burde både Høyre og Frp tatt signalet, spesielt Høyre.

Så nå står Høyre fremdeles på stortinget og spriker alle veier,- dere må ta et valg. Dere får ikke med dere Krf og Venstre i ei regjering med Frp, respekter dette, og la den diskusjonen ligge død, og så tar dere et realt valg Erna,- da får også velgerne et realt valg mellom 2 regjerings allternativer,- men siden Jensemann er så populær blant folk i Norge, så blir det vel ikke noe realt valg neste gang heller,- så det blir vel valget mellom Jens og Jens,- da sentrum i Norskpolitikk er døden nær og ligger på dødsleiet,- mens Høyre springer mellom sentrum og Frp for å mekle,- slikt blir det ikke regjering av, tvert imot.

Så nå har Høyre valgetskval,- skal bli inntressant å se hva dem ender med og hvor det ender,- bare det ikke blir Høyre som må betale regningen i antall velgere ved neste valg på bekostning av Frp.

Vg , Tv2 , Tv2 , Riks24 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Borgelig – valgetskval

 1. 17. september, 2009 at 13:48

  VENSTRES POOLITIKK ER NÆRMEST SVS OG KUNNE
  SIKKERT SAMMARBEIDE MED DEM:SV OG SP KAN
  DET IKKE:KRF BØR NÆRME SEG FRP:

  JILL

 2. Sivert
  17. september, 2009 at 14:40

  @Jill: Det skjer ikke, det eneste som Krf og Frp har felles, er deres kristne verdigrunnlag, ellers har dem helt forskjellig program,- så det å tro at Krf og Venstre kan samarbeide med Frp, er bare tull,- det skjer bare ikke.
  Så skal det bli borgelig regjering, så må høyre ta et valg, da får velgerne er reet valg mellom dagens regjering og borgelig allternativ,- hvis høyre ikke tar et valg eller velger Krf og Venstre,- så rissikerer de borgelige at Krf og Venstre glir mer mot Ap, p.g.a den økonomiske politikken,- så på sett og vis kan man trygt si at Høyre, Krf og Venstre er nærmere Ap sin økonomiske politikk enn dem er Frp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *