Svenskene er blakk – ran

Print pagePDF pageEmail page

Snakk om å være glad i penger, snakker om ranet i Sverige idag morres hvor dem tok i bruk helikopter. Jeg har ikke hørt om lignende ran i Norden, antar det er det første i sitt slag. Hvis dem har kommet seg inni velvet hvor pengene er, da snakker om vi flere hundre millioner Svenskekroner. Og så godt organisert som dette virket til å være, så må dem ha fått inside informasjon. Men hvordan i hel…klarte dem å komme seg inn til politihelkoptrene og sette dem ut av spill ? lurer. Er det slik å forstå at det svenskepolitiet ikke sikrer sine biler og sine helikoptere? Som det ble sagt på tv2nyhetskanalen, det skal ikke være mulig,- men det er visst det likevel, tydeligvis. Vi får håpe at de øvrige svenskene får sin lønning om 2 dager, som dem skal,- hvis ikke ser det stygt ut for søtabror, svelter vel ihjel og huset går på auksjon,- trenger dere noen oljekroner søtabror ? Da vet dere hvor dere skal ringe,- ring den norske finansministeren, eller skal vi kalle henne onkel skrue, ranet ble jo utført i ren Donald Duck stil,- så kanksje var B-gjengen i Donald foran sin tid, ved sine helkopter stunts når dem skulle rane Onkel Skrue. Bare dette ikke blir en ny trend innen kriminalitet og ran, dem som ikke har hatt ideen før nå, dem fikk den servert på et sølvfat igjennom dette ranet. Så montro om ikke dette skjer i Norge også i nærfremtid, rart skal det ellers være,- vi tar jo etter Svenskene på alle områder, selv på dårlige områder som kriminalitet. Vg , Vg , Tv2 , Tv2 , Tv2 , Svd , Svd , Svd , Vg , Tv2 , Vg , Tv2 , Svd , Svd , Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

  5 comments for “Svenskene er blakk – ran

 1. johannes x
  23. september, 2009 at 12:19

  Svenska polisen vill inte irritera rånare. Då blir de kallade rasister. Så de håller sig undan och blir skrattade åt istället. Fast vi som bor i Sverige gråter.

 2. bin Laden
  23. september, 2009 at 12:54

  De guds-utvalgte gullkalvens tilbedere har lært hele verden å elske sin gud Gullkalv.

  Alt er til salgs.

 3. Sivert
  23. september, 2009 at 13:37

  @johannes: Jeg tviler ikke,- men det er vel forskjell på å stå å skrattat til og ikke gjøre noe som helst,- det er jo mange store saker i Sverige som aldri har blitt oppklart, som f.eks drapet på Olof Palme.

  @bin Laden: Jeg er ikke til salgs, uansett pris,- dem som prøver vil få lang nese, og bli broren til Pinoccio

 4. Anders
  23. september, 2009 at 14:44

  I Sverige är det viktigt att se utifrån alla människors positiva egenskaper och rånare är ochså människor. Jag undrar om Rånarligan är jämställd ur ett genusperspektiv. Sweden Sucks!

 5. Sivert
  23. september, 2009 at 17:09

  @Anders: Sant nok at alle er mennesker, også disse ranerne er mennesker,- men dem har nå påført flere mennesker inne i sentralen masse traumatiske opplevelser, og gitt dem psykiske problemer flere år fremover, stakkars mennesker som møtte ranerne inne i sentralen. Dette er proffesjonelle kriminelle, som har kontakter med all slags mennesker, og som kjøper inn de menneskene dem trenger for å gjøer slikt ran,- så det er nok mange som har gitt informasjon om sentralen til ranerne, og så har dem brukt en yrkespilot og noen som kan med sprengstroff,- dette må bare det svenskepolitiet få oppklart, ellers kan det bli temmelig mange stygge slike ran og andre kriminellehandlinger som følge av dette ranet og de pengene de fikk med seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *