Anna Anka – provokasjon

Print pagePDF pageEmail page

Nå har den svenske damen Anna Anka klart å fyre opp damer både i Sverige og Norge nå i en ukes tid,- 99% av kvinnene går av skaftet når dem hører hennes uttalelser.

Kvinnen ska tilfredstille mannen seksuelt når han vil og når han har lyst

Er dette noe å la seg provosere over? Jeg for mindel ser på hennes uttalelser som ren provokasjon, fordi hun ønsker debatt om dette i sitt tidligere hjemland, så tok hun like godt Norge med i samme dragsuget,- men nå kan svenskene slappe av, Fru Anka er blitt Amerikanskstatsborger.

Nå ser jeg hun får støtte fra Frp politikeren Tove Lill Løyte,- er hun også en dame av samme kaliber som liker å provosere? Tydeligvis, hun har da kastet klærne i Vimenn tidligere.

Jeg sitter med en sterkt følelse av at Anka kun vil provosere, slik at det blir debatt om dette med kjønnsrollemønster, feminisme osv osv,- eller tar jeg feil? Begynner vi å få en generasjon damer i Norden som ikke vil bli puttet inni båsen feminist bare for de er kvinner? Eller er dette kvinner som vil gjøre opprør mot det moderne kjønnsrollemønsteret som er i Norge og Sverige idag ?

Jeg tviler dem klarer å forandre noe på den fronten, vil overrasske meg mye om så skjer,- men dem klarer ihvertfall å få flere millioner kvinner til nærmest å se rødt og gå av skaftet, og får lyst til å vri hodet av dem,- dette er et sunnhetstegn, slik skal det være,- og vi trenger slike mennesker som klarer å framprovosere debatter om temaer som de fleste tar for gitt, og for å få oss til å tenke over temaet, og er vi heldig blir det på det på en ny måte også.

Kanskje trenger både Norge og Sverige slike damer, som ikke bare følger strømmen og går inni bestemte kjønnsrollemønstre, fordi det kun er forventet av dem, men dem vil ikke, og vil man ikke så skal man heller ikke tvinges inni det.

Kanskje Anna Anka og Tove Lill Løyte sier høyt det mange kvinner egentlig vil? Hadde jo vært litt sjarmerende om disse damen traff spikeren på hodet med sine uttalelser, hvis dere uttalelser egentlig er det representative for kvinner i Norge og Sverige, og feministene er i mindretall,- kanskje eller kanskje ikke.

Vg , Tv2 , riks24 ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *