Orgasme – helt vanlig

Print pagePDF pageEmail page

Ser på vgnett at ei dame bruker muskulaturen til å knipe seg til orgasme, ikke noe hokkus pokkus det,- temmelig lett hvis man bare tar seg tid til å lære det, gjerne alene eller sammen med en person du stoler på.

Jeg ser ikke på det som noe rart og ikke blir jeg overrassket over det heller,- da det er musklene som er med på å gi damer orgasme, samme er det hos menn. Men, så var det hodet,- altså topp etasjen. Den må være med.

Man trenger heller ikke bruke musklene, bruk hjernen så funker det i massevis. Bruker du hjernen og dine følelser, altså det du føler, så går det som svint, eller skal jeg si som pikk i damens mus, selv uten berøringer.

Men nå skal jeg ikke si så mye om dette, da det er snart at det blir oppfattet som både blærete og belærende,- det vil jeg ikke. Men som sagt, bruker du hjernen rett så får du den beste orgasmen du noen gang kan få, det gjelder både kvinner og menn.

Dette kan ikke erstatte en partner,- men kan være godt å kunne om man er singel eller partneren  er borte lenge, og ikke skal dette brukes på en måte sånn at partneren oppfatter dette som en konkurrranse til han/hun, selvom de fleste også onanerer når dem er i et forhold. Funker dette? Yes it does.

Vg ,

Stem:
Share

  6 comments for “Orgasme – helt vanlig

 1. 5. oktober, 2009 at 19:20

  Det sies jo at 90 % av orgasmen sitte i hodet.
  .-= Joakim´s last blog ..Norge mister 50-øra og får ny 2-krone =-.

 2. Sivert
  5. oktober, 2009 at 19:22

  @Joakim: Det kan nok stemme det, så det tviler jeg ikke på. Som jeg skriver, bruker du hodet rett, så får du den beste orgasmen og den sterkeste orgasmen.

 3. Jan Mayen
  5. oktober, 2009 at 20:01

  Kukhodet?

 4. Sivert
  5. oktober, 2009 at 20:07

  @Jan Mayen: Sex og orgasme er noe man ikke fleiper og tuller bort og med, det er nok av dem som har problemer på det området,- så er det sagt. OG et nok av damer som sliter på det området med orgasme, uten at vi trenger å fleipe og spøke det bort, for dem det gjelder er det et problem,- og som sagt, problemer tar man på alvor.

 5. hmm
  6. oktober, 2009 at 09:45

  fleip? ser ikke helt fleipen..
  man kan da tøyse med sex. men man trenger jo ikke fleipe med folk som ikke klarer å få orgasme.
  alle fortjener orgasme

 6. Sivert
  6. oktober, 2009 at 09:52

  @hmm: Nordmenn og når man bruker humor og fleip, henger til tider ikke sammen,- for vi kan være så kjepphøye som vi bare vil,- men alle vil ha et godt sexliv, men istedenfor å kunne prate om slik problemer på en seriøs måte uten å fleipe med det ( da dem som har problemer innen sex/seksualitet, for dem er det et reelt og stort problem), slike problemer synes jeg ikke man skal fleipe med eller lage humor av,- men når nordmenn blir flau over å prate om sex, så lager dem humor ut av det, istedenfor å kunne prate om det på en seriøs måte. Dette er verken noe å bli flau over, lage humor av eller fleipe med,- problemer på dette området forjener å bli tatt seriøst, og man bør snakke seriøst om det,når man prater om det. Jeg tviler en mann ville likt at noen sa til han *kjøp deg viagra hvis den svikter og du holder lengre*, ment som fleip,- men for alt man vet treffer man spikeren rett på hodet, da er det ikke fleip for han det gjelder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *