Isabella – trakasering – sex

Print pagePDF pageEmail page

isabella_martinsen_sex_trakasering_truser_nakenbilder

Må si at de mannfolkene som har sendt både truser, pornoblader og lignende til Isabella Martinsen, dem har bommet på hvordan man sjekker damer, og hvordan man behandler damer,- slikt gjør man bare ikke.

Hvis man vil bli kjent med Isabella Martinsen som er værdame på Tv2, så går det sikkert utmerket å skrive et høflig, stilfult og fint brev, og si at man vil bli kjent med henne,- damer liker som regel ikke å få ei truse i posten fra en vilt fremmed mann, som attpå til er brukt og det lukter gammel og sur kuk av hele trusa, ikke ville jeg likt at jeg ei jente sendte slikt til meg. Og ikke ville jeg likt at hun i første brev eller sms sender bilde hvor hun har brettet ut fitta så mye at man kan se hva hun har spist til middag dagen før,- både lite høflig, lite sexy og fanden så avtendende. Så skjerpings gutter, det funker ikke.


Hvis man vil bli kjent med Isabella, hvorfor ikke invitere ut på en middag på restaurat, kafe, pub eller invitere til å se en film på kino sammen,- det er som sagt mange måter å gjøre det på,- man må ikke være vulgær og frekk og direkte vise for hele Norge at damer kan jeg ikke sjekke, da vil ihvertfall ikke Isabella treffe den mannen.

Så nå lurer jeg på om vi menn er virkelig såååå jævlig talentløs når det gjelder sjekking av damer? Hvis så er tilfelle, da må vi ta oss sammen, for dette holder bare ikke.

Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Isabella – trakasering – sex

  1. Troller
    24. november, 2010 at 22:17

    Haha, interessant hvordan du prøver å distansere disse enkelt-tilfellene fra deg selv, i et patetisk forsøk om å komme på samme lag som Isabella Martinsen.

    Alle vet jo at du også er livende keen på henne, så du trenger hverken spille homo eller rasjonell for å vinne hennes gunst. Kanskje bare innse at hun aldri kommer til å date seere som så på Været, eller nettdebatanter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *