Uskyldig Eller

Print pagePDF pageEmail page

kokain_bolivia_løslatt_jenter_narkotika_smugling

Hvor uskyldig disse jentene er, stiller jeg stort spørsmålstegn ved.

Det er spesielt 2 faktorer til det.

1) De ble tatt med over 22kg kokain på fersken på flyplassen i sine 3 bager.

2) Hun ene har betalt seg ut fra varetekt med 200 000 kroner.

Hvorfor skal man være nødt til å betale seg ut av fengslet når man er uskyldig lurer jeg på,- da har man gått ovet til å spille det såkalte korrupsjonsspillet som noen kanskje forventer av dem, men som ville vært uhørt i Norge. Dette beviser at også skyldige kan betale seg ut, bare de har kroner nok for hånden, det beviser ikke uskyld,- men kanskje heller en skyldig som undra seg straff for det man har gjort, i dette tilfellet forsøk på smugling av over 22kg Kokain.

Disse jentene ble tatt med den såkalte buksa nede på flyplassen, når dem skulle tilbake til Norge, og det tilgangs også, da de ble tatt med over 22kg kokain som ble funnet i deres bager. Og en av dem har brukt penger på silikonpupper i peroiode når hun ikke hadde fast inntekt, noe som også taler for at hun har brukt penger på fra illegal virksomhet, osv osv.

Dem har gjort mye og sagt mye som taler mot deres sak,- men selvfølgelig kan ei av de har blitt lurt av de 2 andre, men det virker heller tvilsomt, sjelden eller skal jeg si aldri blir man lurt til å være med å smugle over 22kg kokain, så noe har hun nok visst og hun vet nok mer. Jeg tror ikke hele sannheten om denne saken er kommet ut. Så jentene ville nok tjene raske kroner for å få bedre økonomi, og derfor tok en sjanse.

Tv2 ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *