Frimurerlogen – Gutteklubben

Print pagePDF pageEmail page

frimurerne_loge_ritualene_tro_religiøst

Nå er det ikke bare vi menn som har en slik lukket loge, det har jentene også, tilsvarende Frimurerlogen, så strengtatt er vel dette både gutte – og jenteklubben grei.

Hva slags mennesker er det som melder seg inni noe slikt, og det frivillig attpå til? Selvfølgelig er det folk som har makt i samfunnet og det er også mange selvstendignæringsdrivende, politikere, politifolk, jurister, leger, osv osv,- rekken er lang, og så må man være plettfri. Altså aldri gjort noe galt som fører til fengsel. Er dette politiskolen 8 eller ? Hvor rekruttene springer rundt og leker seg med en foten tilhørende et sjelett fra en avdød person, og hvor dem ekstrem form for humor ?

Eller dette er bare såkalte snille gutter og jenter som har en spesiel form for kristen tro, jeg lurer.

For å si ja til å bli medlem, må man ha lyst på å oppnå spesielle kontakter og få mer makt i samfunnet, noe annet vil være å lyge. Frimurerne og deres søsterloge, har enorm makt. Der sitter altså alle toppene og tar avgjørelser i de lukkede rom, uten at noen andre får vite om det eller har mulighet å påvirke. Men det kan også påvirke vårt demokrati,- da mange politikere er med. Selvfølgelig vil Frimurerlogen ha politikerne med, lettere å påvirke politiskeavgjørelser og få politikerne til å fatte beslutninger som logebrødrene vil nyte godt av, ikke minst økonomisk.

Så det er ikke bare gutteklubben grei, men det er en loge som kan være med å påvirke vårt demokrati i feil retning, politiskebeslutninger taes av regjeringen og av stortinget og rundt i landet i de ulike kommune – og bystyrene her i landet,- kanskje ikke rart at landet består av tusenvis av såkalte nessekonger som regjerer rundt om i de småkommuner, og hvor andre innbyggere må spørre nessekongen om lov til ting, og ikke kommunestyret. Er det slik vi skal ha det?

For min del kan dem godt legge seg i likkista og bli der også, men ikke påvirke vårt demokrati i feil retning, da sier jeg stopp og leken får være over, samme gjelder det å hente informasjon om logebrødre og andre mennesker via politiet, noe som egentlig er taushetsbelagt informasjon, men det havner likevel i Frimurerlogen.

Tv2 , Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Frimurerlogen – Gutteklubben

 1. 11. oktober, 2009 at 22:12

  Fluer er ikke velkomne på jentefester :p
  Da får du elektrisk støt av fluesmekkeren min!! Mohahaaa
  .-= Tina´s last blog ..Aqua – Back To The 80’s [HQ] =-.

 2. Sivert
  12. oktober, 2009 at 11:52

  @Tina: Det var da som fjannn det da 😛 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *