Kongo – Ny versjon eller

Print pagePDF pageEmail page

Nå er det mange med meg vil kalle for sirkusKongo igang igjen,- det har blitt noen hyllemeter med skriverier om denne saken, og så si annen hver dag en ny versjon av hva dem egentlig skulle gjøre i Kongo. Og ikke minst, ny informasjon annen hver dag både med videoer og brev etc.

Hva få vi denne gang? Enda ny video og nye brev? Lurer.

Kanskje påtide gutten begynner å fortelle sanneheten til retten og ti ldet norskefolk som er med å sponse dette sirkuset,- vi mangler bare sirkushesten, klovnene har vi allerede.

Om dem ikke har respekt for seg sjøl, så bør dem i en slik sak som dette vise på både politiet, retten og det Kongolesiske folket respekt, vedå fortelle sannheten,- sannheten er på langt nær kommet ut, hverken om hva som skjedde der nede og hva dem egentlig hadde som hensikt med turen, men please. Ikke kom med ei ferie historie igjen, holder nå.

Denne gangen har dem vært såpass i det minste at dem har barbert seg og kledd seg skikkelig, i det minste. Uten at jeg tror det teller så mye i denne saken, det som teller er og blir sannheten. Hverken mer eller mindre.

Forrige gang sa dem at Vg holder på å få dem drept der nede, hva blir det denne gang? Tv2? Selvfølgelig begynner media å skrive mer og mer om saken, spesielt når det dukker opp nye opplysninger annen hver dag, og ingenting henger sammen, og de selv står med en versjon, mens videoer og brev sier noe annet. Nå har dem i de minste innrømmet å ha skrevet bervet til opprørslederen i Kongo, får vi en tilståelse for drap og spionasje også?

I min øyne blir denne saken mer og mer et mysterium og mindre og mindre henger sammen, men ting er sikkert, dem var ikke på ferie der nede, så kan gutten si hva dem vil. Men fortell sanneheten denne gang, i det minste.

Vg, Vg , Vg , Tv2 , Tv2 , Tv2 , Vg ,

Stem:
Share

  6 comments for “Kongo – Ny versjon eller

 1. ?
  13. oktober, 2009 at 18:25

  for det første skriver du utrolig dårlig norsk, og for det andre ahr du ingen beviser for at de er skyldige. det er det som er så vanskelig med denne saken, det er ingen tydlige beviser, så det er bare ord mot ord. at de var på ferie har de aldri sagt, de har fortalt at de var i afrika og jobbet.

 2. Sivert
  13. oktober, 2009 at 18:31

  @?: Driver du norskkurs? Til orientering, jeg er ikke på nett og jeg blogger ikke for å lære norsk, og en annen ting. Kommenter gjerne, men kommenter det artikkelen handler om, og jeg skriver ikke om norskopplæring eller skolegang, prøv bedre neste gang.
  For det andre, dem har uttalt flere ganger at dem var på ferie eller skla jeg kalle det opplevelsestur, dem har enda ikke sagt en kløva ord om jobb og om de selskapene de har vært blandet inni,- nettopp det venter jeg spent på om dem våger si noe om, men tviler.

 3. 13. oktober, 2009 at 18:43

  Saken er fortsatt et mysterium, om de har drept noen vet ikke jeg, men at de ikke hadde helt rent mel i posen det er vel temmelig sikkert.
  .-= Drama i Kongo ´s last blog ..Ny runde i Kongo =-.

 4. Astri
  13. oktober, 2009 at 19:36

  Det er umulig å holde rettsak når etterforskningen er så råtten. Det meste av det VG skriver om er saken helt uvedkommende. Det er helt opplagt at Moland og French ikke er norske spioner. Men om de er uskyldig i drap er ikke like opplagt. Men selv dette punktet er fremdeles ett mysterium.

 5. Erling
  13. oktober, 2009 at 19:41

  De to tullingene der nede var på «guttetur»
  Ja,ja, kall det gjerne det.De har drete på draget so det griner,og nu kommer regningen.
  «Bevisene»sier hva de skulle og gjorde.
  De har brutt Kongolesisk Lov og må nu ta smellet.
  for meg kan de sitte til de er GAMLE.
  Jeg har selv sett hvordan de Hvite behandlet fargede i Belgisk Kongo som det hete da.Og det var ikke noe pent syn.
  Så nu er det Pay time,og jeg forstår dem.
  Legge ut skrytebilder for å underbygge en bløff?det er toppen av idioti

 6. bin Laden
  13. oktober, 2009 at 22:11

  Disse monkey-morderne ble jo rådet av advokater på norske skattebetalernes regning å IKKE FORTELLE noe som helst om sine forbrytelser for å ikke forsnakke seg.

  Jødisk masse-leiemorder Lie som drepte muslimer under norsk flagg, går også fri, beskyttet av jødisk mafia i Skandinavia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *